Η ΑΕΚ "καλπάζει" για το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα και στο Μεξικό έγινε αφιέρωμα από το «Rebano Pasion» στο ιστορικό επίτευγμα που κυνηγάει η Ένωση των Ματίας Αλμέιδα, Ροντόλφο Πισάρο και Ορμπελίν Πινέδα!

«Το απίστευτο ρεκόρ που 30 χρόνια θέλουν να φτάσουν Αλμέιδα, Ορμπελίν και Πισάρο με την ΑΕΚ» είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ όπου παρουσιάζεται το τι κυνηγάνε στην Ένωση. 

«Η ΑΕΚ έκανε ένα γιγάντιο βήμα στην προσπάθεια της για να πετύχει το back to back στο πρωτάθλημα της ελληνικής Super League. Το αποτέλεσμα τοποθετεί τους κιτρινόμαυρους μπροστά από τον ΠΑΟΚ με δύο βαθμούς περισσότερους και κρατά ζωντανό το όνειρο για την κατάκτηση συνεχόμενων τροπαίων πρωταθλήματος. Αν επιτευχθεί αυτό, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα κέρδιζε το πρωτάθλημα δύο φορές στη σειρά, κάτι που δεν έχει καταφέρει για ακριβώς 30 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξέρει να φτιάξει 11άδα ο Τερίμ; Ο κόσμος του φώναζε ποιους να βγάλει - ΠΑΟ είσαι, μπες και νίκα την ΑΕΚ"!

Ήταν τη σεζόν 1993-1994, όταν ο "Δικέφαλος Αετός" κέρδισε διαδοχικούς τίτλους για τελευταία φορά στην ιστορία του. Εκείνη τη φορά η κατέκτησε τον τρίτο σερί τίτλο της. Ωστόσο, η "Ένωση" μπήκε στη συνέχεια σε μια αθλητική κρίση που την εμπόδισε να κερδίσει πρωτάθλημα μέχρι τη σεζόν 2017-2018, 14 χρόνια μετά από αυτό το σερί τριών σεζόν, αν και την επόμενη χρονιά δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει ξανά το στέμμα της. Με αυτό τον τρόπο, με τη βοήθεια του τελευταίου προπονητή που μπόρεσε να οδηγήσει την Σίβας σε πρωτάθλημα στη Liga MX, η ΑΕΚ πλησιάζει στα πρώτα της back to back πρωταθλήματα εδώ και τρεις δεκαετίες», αναφέρεται χαρακτηριστικά.