Facebook Pixel Υπόκλιση από πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ σε Κοτάρσκι
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-02 23:42:00

Υπόκλιση από πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ σε Κοτάρσκι: "Κεφάλαιο για την ομάδα" - Ο... φόβος του ατζέντη

Sportdog Team
Υπόκλιση από πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ σε Κοτάρσκι: "Κεφάλαιο για την ομάδα" - Ο... φόβος του ατζέντη

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στον Κροάτη τερματοφύλακα της ομάδας, αποθεώνοντάς τον.

Μλάντεν Φούρτουλα: Mε αφορμή το μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, την εξαιρετική εμφάνιση του Ντομινίκ Κοτάρσκι, την μάχη του τίτλου, αλλά και το αν μπορέσει να φτάσει μέχρι τον τελικό του Conference League, μίλησε αποκλειστικά στο metrosport.gr, ο βετεράνος τερματοφύλακας του Δικεφάλου, Μλάντεν Φούρτουλα. 

«Ήταν ένα σπουδαίο διπλό για τον ΠΑΟΚ που έχει πάρει για τα καλά τον αέρα του Παναθηναϊκού. Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο που ήταν μία κακή στιγμή για την ομάδα, το χθεσινό διπλό θα τον βοηθήσει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά ενόψει και των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Τώρα, έχει μπροστά του ένα θεωρητικά ένα εύκολο ματς με τη Λαμία, αλλά έρχονται δύο κομβικά και σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια με ΑΕΚ και Κλαμπ Μπριζ. Σε ένα πράγμα που θέλω να εστιάσω από το παιχνίδι στο Απόστολος Νικολαΐδης είναι ο Σαμάτα, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία και χάρηκα πολύ για τον ίδιο.  

Ο ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του στα ντέρμπι του δευτέρου γύρου, αλλά έχει μάθει στα δύσκολα και μετά το διπλό που έκανε στη Λεωφόρο έδειξε ότι είναι εδώ. Ο ΠΑΟΚ έχει μόνο έναν αντίπαλο στη μάχη του τίτλου και δεν είναι άλλος από την ΑΕΚ. Όποιος κερδίσει την Κυριακή στην OPAP ARENA θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά χάρη στον Αθανασιάδη και το γκολ του Ελίασον στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να πάρει τη νίκη».

Για την εξαιρετική εμφάνιση του Κοτάρσκι: 

«Ο Κοτάρσκι είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης τερματοφύλακας είναι σε πολύ καλή φόρμα και βοηθάει τον ΠΑΟΚ να παίρνει βαθμούς. Βέβαια, να τονίσουμε ότι και ο ΠΑΟΚ τον βοήθησε και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα. Ο Κοτάρσκι είναι εγγύηση για την ομάδα και εύχομαι να μείνει και του χρόνου στην Τούμπα γιατί φοβάμαι ότι με τις εμφανίσεις που κάνει και τα προσόντα που έχει πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα. Επειδή γνωρίζω προσωπικά τον ατζέντη του φοβάμαι πως θα εκβιάσει την μεταγραφή του στην Ευρώπη».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Conference League:

«Είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κλαμπ Μπριζ και μακάρι να φτάσει μέχρι τον τελικό του Conference League και γιατί όχι να δούμε επιτέλους κι έναν τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης με δύο ελληνικές ομάδες», είπε ο Μλάντεν Φούρτουλα.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας μαινόμενος: "Έπρεπε να κερδίσουμε τουλάχιστον 0-4 - Θα καταλάβουν την δύναμη του Ολυμπιακού"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags