Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η αποστολή με Λαμία, επιστρέφει ο Μπάμπα (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-02 22:11:00

Επιστροφή Μπάμπα στην αποστολή για Λαμία - Πολλές απουσίες για Λουτσέσκου (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Επιστροφή Μπάμπα στην αποστολή για Λαμία - Πολλές απουσίες για Λουτσέσκου (ΦΩΤΟ)

Οι Θεσσαλονικείς προετοιμάζονται για το σημαντικό παιχνίδι με τη Λαμία στην Τούμπα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετράει επιστροφές, αλλά και απουσίες.

Χωρίς τους Γιόνι Ότο, Ιβάν Νάσμπεργκ, Μάρκος Αντόνιο και Ζίβκο Ζίβκοβιτς η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς απέναντι στη Λαμία. Μέσα ξανά ο Μπάμπα, αλλά και οι Σάστρε και Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

«Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι της Τετάρτης (03.04), ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιόνι Όττο και Ίβαν Νάσμπεργκ, οι οποίοι ένιωσαν ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και δούλεψαν ατομικά, ενώ υποβλήθηκαν και σε θεραπεία, όπως και στον Ζίβκο Ζίβκοβιτς που αισθάνθηκε ενοχλήσεις, καθώς και στον Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγλική ομάδα ήρθε για Ιωαννίδη, "τρελάθηκε" με Κουλιεράκη - Δίνουν μέχρι και 17 εκατ., τι ζητάει ο Σαββίδης!

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags