Facebook Pixel "Υπόκλιση" σε Κοτάρσκι από παλαίμαχο διεθνή: "Συνεχόμενη η εξέλιξή του"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-03 21:43:00

"Υπόκλιση" σε Κοτάρσκι από παλαίμαχο διεθνή: "Συνεχόμενη η εξέλιξή του" - Ο ρόλος του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
"Υπόκλιση" σε Κοτάρσκι από παλαίμαχο διεθνή: "Συνεχόμενη η εξέλιξή του" - Ο ρόλος του ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας όπου και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Κροάτη γκολκίπερ και τον ρόλο του Δικεφάλου του Βορρά στην εξέλιξή του.

Αντώνης Μήνου: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και μίλησε αναφορικά με την εξέλιξη του Ντομινίκ Κοτάρσκι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και την άνοδο της χρηματιστηριακής του αξίας από το 1 εκατομμύριο ευρώ , στα τέσσερα.

«Και λίγα είναι τα 4 εκατομμύρια που έχει φτάσει η χρηματιστηριακή αξία του Κοτάρσκι. Τον βοηθάει τόσο το κλαμπ όσο και η Εθνική Ομάδα της Κροατίας του και γίνεται πιο ελκυστικός για ομάδες που τον έχουν στη λίστα τους.

Παλαιότερα λέγαμε ότι ένας τερματοφύλακας χρειάζεται να είναι μεγαλύτερος σε ηλικία για να έχει εμπειρία, ωστόσο αυτό έχει αλλάξει και τώρα τα παιδιά έχουν μεγαλύτερο ηλικιακό περιθώριο μπροστά τους.

Αυτό που βλέπω είναι η παρουσία του, ένας γρήγορος τερματοφύλακας που διαβάζει τη φάση , έχει συνεχόμενη εξέλιξη στο παιχνίδι του. Αυτός που θα έρθει για να δει τον ποδοσφαιριστή από κοντά το δεύτερο που θα κοιτάξει είναι τα στατιστικά, δίνοντας βάση στην αγωνιστική του εικόνα», είπε ο Αντώνης Μήνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος που φεύγει από τον ΠΑΟ - Η εντολή Τερίμ σε Αλαφούζο, ο Νο1 στόχος και ο πρώην του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags