Facebook Pixel Φατίχ Τερίμ: Αποθέωσε Ιωαννίδη και Ακαϊντίν μετά τη νίκη με ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-04 00:41:00

Ατακάρες Τερίμ: "Όταν θέλει ο Φώτης, είναι ασταμάτητος" - Αποθέωσε και τον Ακαϊντίν!

Sportdog Team
Ατακάρες Τερίμ: "Όταν θέλει ο Φώτης, είναι ασταμάτητος" - Αποθέωσε και τον Ακαϊντίν!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έβγαλε το καπέλο στην ομάδα του και ξεκαθάρισε πως το πρωτάθλημα θα παίζεται μέχρι τέλους.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ και ο Φατίχ Τερίμ αποθέωσε τους Ιωαννίδη, Ακαϊντίν μετά το πέρας του ματς!

Αναλυτικά όσα είπε ο Τούρκος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη νίκη και τη μάχη του πρωταθλήματος: Θα είναι μέχρι το τέλος. Κερδίσαμε μία ομάδα που είναι πολύ καλή. Ξέρουμε και πώς χάσαμε πριν τρεις μέρες, αλλά είναι μία σημαντική νίκη. Είμαστε μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. 

Για το γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός από την πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου: Δεν υπάρχει εξήγηση για ένα τέτοιο γκολ, που δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις πολύ λογικό. Παρ' όλα αυτά, ήταν σημαντικό να αντιδράσουμε και να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Πραγματικά είναι πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες. Γι' αυτό τον λόγο είναι πολύ δύσκολο. Αλλά αντιδράσαμε πολύ καλά. Όμως δεν μπορώ να περιγράψω τέτοιου είδους γκολ. 

Για την τριάδα στην άμυνα στο β' μέρος: Δεν κάναμε εντελώς άμυνα με τρεις πίσω. Ο Αράο έπαιξε πιο πολύ σαν “εξάρι” στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο τον φέραμε πιο πίσω για να μη δώσουμε πολλά κενά στον αντίπαλο και δεν δώσαμε, ενώ βρήκαμε πολλές ευκαιρίες. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά με την ΑΕΚ μέχρι σήμερα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ακούει κανέναν ο Τερίμ, με… τρέλες μέχρι τέλους - Ηγέτης ο Ιωαννίδης - Έχασε την ευκαιρία ο… αόρατος!

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ στα τελευταία παιχνίδια: Όσο κερδίζεις, δεν έχει σημασία να μένεις πίσω στο σκορ, αλλά ειδικά στα πλέι οφ, όταν γίνεται, δεν είναι το πιο εύκολο να αντιδράς. Είμαστε μία ομάδα που είχε δεχτεί τα λιγότερα γκολ, αλλά τώρα βλέπουμε ότι δεχόμαστε γκολ. Γι' αυτό δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος που δεχόμαστε εύκολα γκολ, όμως είμαι από την αντίδρασή μας κάθε φορά.  Στο πρώτο ημίχρονο που δεχτήκαμε το γκολ, ήταν σημαντικό να σκοράρουμε και το δεύτερο τέρμα. Σε κάθε φάση που βγήκαμε μπροστά, είχαμε ευκαιρία. 

Αν είναι η πιο σημαντική νίκη του στον Παναθηναϊκό ως σήμερα: Σημαντική νίκη, βέβαια κάθε νίκη είναι σημαντική. Βέβαια μία νίκη με την ΑΕΚ, είναι πιο σημαντική. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αυτή η νίκη μας έφερε πιο κοντά σε όλους και μας κρατάει μέχρι τέλους μέσα στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο, μετά το γκολ που αντιδράσαμε, πιέσαμε πιο πολύ, φέραμε την μπάλα πιο πολύ στην περιοχή. Αυτός ο Παναθηναϊκός είναι το πιο κοντινό που έχω στο μυαλό μου. 

Για το γεγονός ότι σταμάτησε το αήττητο σερί 17 ντέρμπι της ΑΕΚ κι αν μπορεί να χτίσει σε αυτό για την ψυχολογία της ομάδας του: Θα μπορούσαμε να τους είχαμε κερδίσει και στον προηγούμενο αγώνα που παίξαμε, μείναμε στο 2-2 με το πέναλτι που δόθηκε στο τελευταίο λεπτό και εκείνο που δεν δόθηκε (σ.σ. υπέρ του Παναθηναϊκού στον Βέρμπιτς). Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, έχει καλό προπονητή. Είναι μεγάλη νίκη. Ό,τι είπα, στους παίκτες τα έκαναν σήμερα. Στο δεύτερο ημίχρονο κρατάγαμε πιο πολύ το κοντρόλ του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν πολύ καλοί σήμερα. 

Στο πόσο καθοριστικός είναι ο Ιωαννίδης που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και για τον Ακαϊντίν που μάρκαρε τον Λιβάι: Θα ξεκινήσω με τον Σαμέτ. Δεν είναι και το πιο εύκολο να παίξεις απέναντι στον Γκαρσία, σήμερα έπαιξε εξαιρετικά, ήταν πολύ καλός. Σήμερα όλοι έχουν παίξει πολύ καλά, και ο Κώτσιρας και ο Φίλιπ και ο Ντραγκόφσκι, αλλά ο Σαμέτ δεν έκανε ούτε ένα λάθος. Γενικα όλη η άμυνα ήταν πολύ καλά. Ο Φώτης είναι πάρα πολύ σημαντικός παίκτης, έχει πολύ ωραία χαρακτηριστικά. Όταν θέλει να παίξει, δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς.

Πιστεύω ότι θα φτάσει σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο. Και σήμερα σαν αρχηγός, οδήγησε πολύ καλά την ομάδα, γυρνούσε πίσω. Έκανε πολύ σημαντικά πράγματα σήμερα. Όπως είπα έχει τεράστιο ταλέντο ο Φώτης, σήμερα είχαμε μία συνομιλία στο γήπεδο που ήταν λίγο αστεία στο τέλος. Ήρθε να πιει λίγο νερό και νόμιζε ότι θα τον βγάλω, και μου είπε ότι θέλει να συνεχίσει. Του ανέφερα ότι δεν είχα πρόθεση να τον αντικαταστήσω. Όταν θέλει ο Φώτης δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags