Facebook Pixel Νίκος Αθανασίου: "Δεν θυμάμαι τέτοια… τρομοκρατία σαν του Ιωαννίδη"!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-04 11:31:00

Σχόλιο-έπος από Αθανασίου: "Δεν θυμάμαι τόσα χρόνια τέτοια… τρομοκρατία σαν του Ιωαννίδη"!

Sportdog Team
Σχόλιο-έπος από Αθανασίου: "Δεν θυμάμαι τόσα χρόνια τέτοια… τρομοκρατία σαν του Ιωαννίδη"!

Τι είπε για την εμφάνιση του Ακαϊντίν και την διάρκεια που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός.

Στην εξαιρετική εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη στην χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στάθηκε ο Νίκος Αθανασίου μεταφέροντας το ρεπορτάζ των πράσινων στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού χαρακτήρισε καταλυτική την παρουσία του διεθνούς Έλληνα επιθετικού, και ίσως την καλύτερη και πιο ολοκληρωτική επιθετικού της ομάδας εδώ και πολλά χρόνια.

«Δεν θυμάμαι τόσα χρόνια που βλέπω τον Παναθηναϊκό εμφάνιση επιθετικού, τέτοια τρομοκρατία σαν αυτή του Ιωαννίδη χθες με την ΑΕΚ. Υπάρχουν εξαιρετικά παιχνίδια του Βαζέχα, του Σισέ, του Μπεργκ, αλλά αυτή την απόδοση του Ιωαννίδη σαν χθες από άλλον δεν μπορώ να θυμηθώ», ανέφερε ο Νίκος Αθανασίου, ο οποίος συνέχισε:

«Όταν λοιπόν ο Ιωαννίδης τα κάνει αυτά με τους κεντρικούς αμυντικούς της ΑΕΚ, που είναι από τους καλύτερους του πρωταθλήματος, τότε αυτή η εμφάνιση έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία».

 

Εν συνεχεία έπλεξε το εγκώμιο και του Σαμέτ Ακαϊντίν ο οποίος όπως ανέφερε κατάφερε να βγάλει εκτός αγώνα τον Λιβάι Γκαρσία. «Η εμφάνιση αυτή του Ακαϊντίν δίνει την ευκαιρία στον Τερίμ και την ασφάλεια να πάρει τον Αράο από το κέντρο της άμυνας και στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας και να τον βάλει στη μεσαία γραμμή ως 6άρι. Με την εικόνα που είχε χθες εύκολα τον παίρνεις εύκολα τον Βραζιλιάνο και τον αλλάζεις θέση», ήταν το σχόλιό του.

Τέλος, επεσήμανε ότι το σημαντικό πλέον στον Παναθηναϊκό είναι να σταθεροποιήσει την απόδοσή του και τα αποτελέσματά του και να βρει διάρκεια σε αυτά. «Νομίζω ότι εάν το κάνει και στις επόμενες τρεις αγωνιστικές πάρει τα αποτελέσματα που πρέπει, μετά από αυτά αν δεν είναι πρώτος, τότε θα είναι κοντά στον πρώτο», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ακούει κανέναν ο Τερίμ, με… τρέλες μέχρι τέλους - Ηγέτης ο Ιωαννίδης - Έχασε την ευκαιρία ο… αόρατος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags