Facebook Pixel Σημαντικές αποφάσεις Μεντιλίμπαρ! Ο Ροντινέι, η Λαμία και η Φενέρμπαχτσε
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-06 13:44:00

Σημαντικές αποφάσεις Μεντιλίμπαρ! Ο Ροντινέι, η Λαμία και η Φενέρμπαχτσε

Sportdog Team
Σημαντικές αποφάσεις Μεντιλίμπαρ! Ο Ροντινέι, η Λαμία και η Φενέρμπαχτσε

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είναι στα... κόκκινα τον τελευταίο καιρό λόγω των συνεχών παρουσιών του στην ενδεκάδα των Ερυθρόλευκων με τον Βάσκο να προσπαθεί να βρει τον σωστό τρόπο διαχείρισης ενόψει συνέχειας.

Ολυμπιακός: Συνέχεια στις νίκης θέλουν να δώσουν οι Ερυθρόλευκοι στο παιχνίδι με τη Λαμία την Κυριακή (7/4) για να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στο ματς της Πέμπτης για τα προημιτελικά του Conference League κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, με ένα από τα... στοιχήματα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να είναι η παρουσία του Ροντινέι φρέσκου στο παιχνίδι με τους Τούρκους.

Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι με τον Άρη, έχοντας μια περίοδο που ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στο γόνατο, με τον ίδιο να μην είναι ακόμα στο 100% και το μεγάλο ερώτημα να είναι αν τελικά ο Βάσκος τεχνικός θα τον ξεκινήσει και στο ματς με τη Λαμία ή θα χρησιμοποιήσει τον Κίνι.

Μέχρι στιγμής ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει ανοίξει τα... χαρτιά του για τον αγώνα που ετοιμάζεται να δώσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή (7/4), κάτι που φαίνεται ότι θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο (6/4) στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, με το μείζον να είναι ο τρόπος διαχείρισης του Ροντινέι, μιας και άπαντες ξέρουν πως είναι υπερπολύτιμος στο πρώτο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκοψε" σέντερ με 16,3 π. και 13,1ρ. ο Αταμάν - Εξετάζει ψηλό από την Ελλάδα - Μεγάλος αντίπαλος για Χεζόνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags