Ο 30χρονος Σουαλίνο Μειτέ, με τα 3.000.000 ευρώ σημερινή χρηματιστηριακή αξία, είναι ένας από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που δικαίως θεωρούνται αναντικατάστατοι στο γκρουπ του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο θηριώδης μέσος, για την αγορά του οποίου η Μπενφίκα έσκασε 6.000.000 ευρώ τον Ιούλιο του 2021, έχει καταγράψει ήδη την τρέχουσα σεζόν 34 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Αποκάλυψη πρώτη: ο Ρουμάνος τεχνικός ζήτησε πρόσφατα, σε μια από τις πρώτες μεταγραφικές συσκέψεις που έγιναν στο κλαμπ ενόψει καλοκαιριού, την πάση θυσία παραμονή του Μειτέ. Δώστε βάση: τον "Στρατηγό" δεν τον ενδιαφέρει ο τρόπος, δηλαδή αν θα ενεργοποιηθεί η υπάρχουσα οψιόν αγοράς του ύψους 4.000.000 ευρώ ή μέσω νέας διαπραγμάτευσης με τη Μπενφίκα, αλλά να γίνει και μάλιστα άμεσα!! 

Συγκεκριμένα, ο Λουτσέσκου θέλει με το που τελειώσει η σεζόν και πριν αρχίσει η προετοιμασία για την επόμενη, να ξέρει πως ο Μειτέ θα είναι η κολώνα του στην μεσαία γραμμή. Δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται πως θα τον χάσει, ακόμη κι αν πρέπει να πληρωθεί η υψηλή οψιόν του. Άλλωστε ο δανεικός Μάρκος Αντόνιο θα επιστραφεί στη Λάτσιο, ο Σβάμπ μένει ελεύθερος, ο Τσιγγάρας είναι για το rotation, οπότε μένει ο Ρώσος Οζντόεφ, που κι αυτός φορμαρίζεται αργά, με τον ΠΑΟΚ να δίνει προκριματικά μέσα στο καλοκαίρι. 

Αποκάλυψη δεύτερη : το... ανησυχητικό για τον δικέφαλο όμως, έρχεται από μία γκαραντί πληροφορία που έφτασε στη στήλη από Πορτογαλία μεριά και θέλει την Μπενφίκα να έχει ήδη πρόταση για τον Μειτέ, ύψους 3.500.000 ευρώ (σε... μια δόση !) και μάλιστα απο... βαλκανική ομάδα!!! Η τελευταία φέρεται να ενημέρωσε και την πλευρά του του Γαλλο-Ιβοριανού μέσου πως του καλύπτει το 1.200.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές που έχει τώρα ενώ είναι ανοικτή και για... bonus!! 

Τουλάχιστον ο ΠΑΟΚ μέχρι τέλη Μαίου, διάστημα που εκπνέει το δικαίωμα ΤΟΥ ενεργοποίησης της οψιόν αγοράς του Μειτέ, είναι καλυμμένος και δεν μπορεί τον "παικτούρ" να του τον αρπάξει/"κλέψει" άλλη ομάδα. Είτε εγχώριος ανταγωνιστής του με... άκρες σε Πορτογαλία/Μπενφίκα, είτε ξένη ομάδα...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος με Τερίμ ξένος του Παναθηναϊκού - Του είπε δημόσια πολλά... πιπεράτα και τον "εξαφάνισε" με ΑΕΚ!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr