Facebook Pixel Sportdog.gr | "Καμπανάκι" στον Ολυμπιακό για Λαμία - "Το έδειξε και στην Τούμπα - Του έκανε καλό η προοπτική της Φενέρ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-07 13:36:00

"Καμπανάκι" στον Ολυμπιακό για Λαμία - "Το έδειξε και στην Τούμπα - Του έκανε καλό η προοπτική της Φενέρ"

Sportdog Team
"Καμπανάκι" στον Ολυμπιακό για Λαμία - "Το έδειξε και στην Τούμπα - Του έκανε καλό η προοπτική της Φενέρ"

Το ρεπορτάζ του Τσανάκα για το αποψινό εκτός έδρας ματς των Πειραιωτών στη Λαμία.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του σημερινού αγώνα στη Λαμία για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Οι περισσότερες απουσίες είναι για λόγους τακτικής, από την άλλη όμως το σημερινό παιχνίδι είναι ύπουλο, αφού ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να υποτιμήσει κανέναν αντίπαλο και αυτό έδειξε η Λαμία την προηγούμενη αγωνιστική στην Τούμπα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του έναν σημαντικό αγώνα με τη Φενέρ για τα προημιτελικά, αλλά ο Μεντιλίμπαρ έχει τονίσει και στις προπονήσεις πως πρέπει οι παίκτες να είναι σοβαροί και σε παιχνίδια όπως με τη Λαμία. Θα είναι σημαντικό, λόγω και της αναβολής, να προετοιμαστεί για το ματς με τους Τούρκους. Η Λαμία έχει δείξει πως στο τρανζίσιον μπορεί να κάνει ζημιές», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός, μετά τη διακοπή, δείχνει πως είναι η ομάδα που βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση και ίσως του κάνει καλό πως έχει μπροστά του τους αγώνες με τη Φενέρ. Μία νίκη σήμερα, θα αποτελέσει κέρδος, αλλά το πρωτάθλημα έχει μπροστά του δρόμο, ενώ από την άλλη οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους τρεις αντιπάλους να προσπεράσουν».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στόπερ από Ελλάδα βρήκε ο Ολυμπιακός - "Μπάλα σε υψηλό επίπεδο, αμυντικός με γκολ" - Πρώην του ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags