Facebook Pixel Sportdog.gr | Νικολακόπουλος: "Δεν ξέρω μήπως το ροτέισον του Ολυμπιακού έχει να κάνει με την απόφαση της Φενέρ για το Σούπερ Καπ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-07 15:02:00

Νικολακόπουλος: "Δεν ξέρω μήπως το ροτέισον του Ολυμπιακού έχει να κάνει με την απόφαση της Φενέρ για το Σούπερ Καπ"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Δεν ξέρω μήπως το ροτέισον του Ολυμπιακού έχει να κάνει με την απόφαση της Φενέρ για το Σούπερ Καπ"

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Κίνι, Μπιανκόν, Ζέλσον, Καμπράλ, Ναβάρο και Ελ Αραμπί, ενώ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού ο Άμπι.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του σημερινού αγώνα στη Λαμία για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας είπε πως ο Μεντιλίμπαρ καθημερινά τονίζει στους παίκτες του ότι το μυαλό τους θα πρέπει να είναι στη Λαμία και όχι στη Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα, χθες έδειξε και βίντεο για τον τρόπο με τον οποίο παίζει η ομάδα του Βόκολου, λέγοντας στους ποδοσφαιριστές πως σε όλους έχει εμπιστοσύνη, και ότι δεν υπάρχει δικαιολογία, αν η ομάδα δεν κερδίσει, θέλοντας να πει ότι δεν πρέπει να επηρεαστεί από τις πολλές απουσίες.

Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, ο Βάσκος προπονητής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, αλλά ήδη ξέρουμε πως πέντε βασικοί έχουν μείνει στην Αθήνα, ενώ δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν αφήσει στον πάγκο κι άλλους παίκτες βασικούς όπως οι Ροντινέι, Ρέτσος, Έσε, Ελ Καμπί και ο Μασούρας.

Οπότε διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα και οι Κίνι, Μπιανκόν, Ζέλσον, Καμπράλ, Ναβάρο και Ελ Αραμπί, ενώ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού ο Άμπι.

Τέλος, ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε: «Δεν ξέρω μήπως η επιλογή του Μεντιλίμπαρ για εκτεταμένο ροτέισον να έχει να κάνει και με την απόφαση της Φενέρ να μην κατέβει ουσιαστικά να παίξει σήμερα στο Σούπερ Καπ με τη Γαλατασαράι και να επιθυμεί και εκείνος να έχει όσο το δυνατόν φρέσκους περισσότερους βασικούς του παίκτες, ενόψει του μεγάλου ματς της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στόπερ από Ελλάδα βρήκε ο Ολυμπιακός - "Μπάλα σε υψηλό επίπεδο, αμυντικός με γκολ" - Πρώην του ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags