Παναιτωλικός: Η ομάδα του Αγρινίου γνώρισε την ήττα το Σάββατο (6/4) στην έδρα της από τον Βόλο, έχοντας πολλά παράπονα για τη διαιτησία και μια μέρα μετά εξέδωσε καυστική ανακοίνωση κάνοντας λόγο για αλλοίωση του πρωταθλήματος από τις αποφάσεις που παίρνονται, ενώ παράλληλα ενημέρωσε ότι θα ζητήσει ξένους ρέφερι στα παιχνίδια της μέχρι το τέλος της σεζόν.

"Έχοντας μπει στο πιο καθοριστικό διάστημα της αγωνιστικής περιόδου όπου κρίνεται το μέλλον και η επιβίωση των ομάδων, αντί να διασφαλίζεται από τους αρμόδιους το αδιάβλητο της διαδικασίας των Play-outs, κατακλυζόμαστε από ανεξήγητες διαιτητικές αποφάσεις, διαμαρτυρίες, ανακοινώσεις και αντιδράσεις που επιβεβαιώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Είναι επικίνδυνο διαιτητές να "δίνουν κατεύθυνση" όπως καταγγέλθηκε ή να καθορίζουν με σημαντικά λάθη που δεν μπορούν να θεωρηθούν ανθρώπινα, την εξέλιξη αγώνων, άρα και τις λεπτές ισορροπίες που υπάρχουν σε μια τέτοια διαδικασία αγώνων.

Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ δεν μπορούν "να σφυρίζουν αδιάφορα" απέναντι σε όσα έχουν δει και έχουμε δει έως τώρα. ΟΦΕΙΛΟΥΝ να εξασφαλίσουν ότι τα αποτελέσματα των αγώνων και εν τέλει η παραμονή και ο υποβιβασμός ομάδων θα κριθεί αποκλειστικά από την αγωνιστική τους προσπάθεια και δεν θα επηρεαστεί από στοχευμένες αποφάσεις διαιτητών που προκαλούν την κοινή λογική.

Η ομάδα μας αύριο κιόλας θα αιτηθεί στην ΚΕΔ τον ορισμό ξένων διαιτητών στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν, καθώς όσο και να ψάχνουμε δυσκολευόμαστε να βρούμε διάθεση ισονομίας και δίκαιης αντιμετώπισης των διαιτητών έως τώρα. Αντίθετα έχουν μετατραπεί σε πρωταγωνιστές (αρνητικοί φυσικά) των αγώνων και ήδη έχουν αλλοιώσει τον βαθμολογικό πίνακα. Χωρίς μάλιστα να υπάρξουν συνέπειες!

Υ.Γ. Είκοσι χρόνια στη διοίκηση δεν ψάξαμε δικαιολογίες για τα λάθη ή τις παραλείψεις μας. Αντίθετα με τις πράξεις μας, τη στάση, τη συμπεριφορά μας, δείξαμε ότι υπάρχουν τρόποι να συμβάλλουμε για να γίνει το ποδόσφαιρό μας καλύτερο. Περήφανα κοιταζόμαστε στον καθρέφτη. Μπορούν να κοιταχτούν και όσοι απλά πιπιλίζουν την καραμέλα; Την ίδια ευθύνη έχουν κι εκείνοι που τους στηρίζουν (σε τοπικό ή πανελλαδικό επίπεδο) ή τους ανέχονται", αναφέρει ο Παναιτωλικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το "sms" Μαρινάκη σε Μέντες - "Αυτούς τους τρεις θέλω στον Ολυμπιακό" - Ονόματα... Ch. League στη λίστα!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr