Facebook Pixel Επιστροφή του ΠΑΟ για πρωτάθλημα - Πρώτος στη βαθμολογία των play off
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-08 00:35:00

Επιστροφή του ΠΑΟ για πρωτάθλημα - Πρώτος στη βαθμολογία των play off - Κοντά ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός

Sportdog Team
Επιστροφή του ΠΑΟ για πρωτάθλημα - Πρώτος στη βαθμολογία των play off - Κοντά ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός

Οι Πράσινοι πέρασαν και από την έδρα του Άρη για την τέταρτη αγωνιστική των play off της Super League και στη βαθμολογία του δεύτερου μέρους του πρωταθλήματος είναι μόνοι πρώτοι, μπροστά από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Super League: Την τρίτη νίκη του σε τέσσερα παιχνίδια των play off πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην έδρα του Άρη, αποτέλεσμα που τον κάνει να μειώσει στο -2 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, που πήρε ισοπαλία στην έδρα της ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση και έναν βαθμό από την κορυφή, ενώ ο Ολυμπιακός με τη νίκη του στη Λαμία είναι στο -4 από την πρώτη θέση και ξανά στο... κόλπο του τίτλου.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι το γεγονός ότι οι Πράσινοι έχοντας μάλιστα παίξει από μια φορά με όλους του big-5, έχει τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια των play off, έχοντας μαζέψει 9 βαθμούς και είναι πρώτοι στη βαθμολογία, ενώ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μετράνε από 7 βαθμούς με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός μετράει με 6 πόντους, όσους έχει και ο Άρης και Λαμία κανέναν έχοντας 4 ήττες σε ισάριθμα ματς.

Η βαθμολογία των playoff της Super League.

  1. Παναθηναϊκός 9 (9-5)
  2. ΠΑΟΚ 7 (8-6)
  3. ΑΕΚ 7 (8-4)
  4. Ολυμπιακός 6 (9-5)
  5. Άρης 6 (4-6)
  6. Λαμία 0 (3-15)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάθος με Γιόβετιτς, κέρδος ο Άμπι - Φωνές Μεντιλίμπαρ σε Μάρτινς να γίνει… Φορτούνης - Είδηση για Μασούρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags