Facebook Pixel "Τραγική διαιτησία στο Άρης-Παναθηναϊκός - Θα έκλεινε η Εθνική Οδός"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-08 12:36:00

"Κανένα φάουλ στον Γκατσίνοβιτς! Τραγική διαιτησία στο Άρης-ΠΑΟ - Θα έκλεινε η Εθνική Οδός αν…" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Σφύρα καλά" με τον Κωνσταντίνο Φινοκαλιώτη

Ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης σχολιάζει στην εκπομπή «Σφύρα Καλά» τις αμφισβητούμενες φάσεις της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Τις αμφισβητούμενες φάσεις της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League ανέλυσε ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης στην εκπομπή «Σφύρα Καλά» powered by Sportdog.gr.

Αυτήν την αγωνιστική ο έμπειρος ρέφερι υποστήριξε, ότι υπάρχουν ανάμεικτα συναισθήματα για την εικόνα της διαιτησίας.

Στον αγώνα Λαμία-Ολυμπιακός είχαμε πολύ καλή διαιτησία για τον Έλληνα Τσακαλίδη με πολύ σωστές αποφάσεις. Εξαιρετική επίσης ήταν η διαιτησία από τον Γερμανό διαιτητή Στίλερ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Σωστά δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της Ένωσης στο 5’. Δεν υπάρχει παράβαση πάνω στον Ρότα. Δεν υπάρχει χέρι του Γκαρσία πριν το 1-1, ούτε φάουλ του Σαμάτα στον Γκατσίνοβιτς (ο οποίος διαμαρτυρήθηκε) πριν το 2-1, αλλά ούτε και χέρι του Κουλιεράκη στην ισοφάριση του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τον Φινοκαλιώτη, τραγική ήταν η διαιτησία στη Θεσσαλονίκη από τον Αλεξάνταρ Στάβρεβ. «Ευτυχώς δεν είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος στο Άρης-Παναθηναϊκός. Αν έμπαιναν γκολ, σήμερα θα είχε κλείσει και η εθνική οδός από διαμαρτυρίες» ανέφερε ο βετεράνος ρέφερι και εξέφρασε μεγάλες απορίες για τον ορισμό του Σκοπιανού διαιτητή.

Δείτε την παρέμβασή του:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags