Facebook Pixel Γύρισε την ΑΕΚ 7,5 χρόνια πίσω ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-08 23:19:00

Της έκανε... χουνέρι! Γύρισε την ΑΕΚ 7,5 χρόνια πίσω ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Της έκανε... χουνέρι! Γύρισε την ΑΕΚ 7,5 χρόνια πίσω ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ με τη ισοπαλία που πήρε από την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος της Superleague 1 εκτός από το ότι κατάφερε να παραμείνει κάτοικος κορυφής στην βαθμολογία κατάφερε να γυρίσει την ΑΕΚ 7.5 χρόνια πίσω.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ με τη ισοπαλία που πήρε από την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος της Superleague 1 εκτός από το ότι κατάφερε να παραμείνει κάτοικος κορυφής στην βαθμολογία κατάφερε να γυρίσει την ΑΕΚ 7.5 χρόνια πίσω.

Ειδικότερα, η ΑΕΚ είχε το προβάδισμα με 2-0 μέχρι τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα , όταν ο Μπάμπα Ράχμαν μείωσε το σκορ στο (62΄) πριν στο 89΄ο Οζντόεφ φέρει το παιχνίδι στα ίσα με την ΑΕΚ να μην κερδίζει αγώνα που προηγήθηκε με 2-0 έπειτα από 7 χρόνια, 5 μήνες και 2 μέρες ή και σε διαφορετική εκδοχή 2.710 μέρες.

Σε εκείνο το παιχνίδι η «Ένωση» υποδεχόταν στις 5 Νοεμβρίου του 2016 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ ο οποίος ισοφάρισε με τους Άντονι λε Ταλέκ (71’) και Χαβιέρ Ούμπιντες (75’) τα γκολ των Πέτρου Μάνταλου (2’) και του Πατίτο Ροντρίγκες (60’).

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags