Facebook Pixel Έβγαλε... άσο από το μανίκι ο Μεντιλίμπαρ - Μεταγραφή άνοιξης ο Γιόβετιτς
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-09 09:34:00

Έβγαλε άσο από το μανίκι ο Μεντιλίμπαρ - Μεταγραφή... άνοιξης ο Γιόβετιτς - Ψάχνει λύση με Φενέρ!

Sportdog Team
Έβγαλε άσο από το μανίκι ο Μεντιλίμπαρ - Μεταγραφή... άνοιξης ο Γιόβετιτς - Ψάχνει λύση με Φενέρ!

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός κατάφερε να γίνει ο ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά στους Ερυθρόλευκους μετά την έλευση του Βάσκου τεχνικού και ο τελευταίος τρίβει τα... χέρια του ενόψει συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ολυμπιακός: Άλλη ομάδα έχουν καταφέρει να γίνουν οι Ερυθρόλευκοι τον τελευταίο καιρό και ιδιαίτερα από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τον Στέφαν Γιόβετιτς να είναι ο ποδοσφαιριστής που την έχει ανεβάσει επίπεδο, δίνοντας πολύτιμες βοήθειες, κάτι που είδαμε με τον πιο εμφατικό τρόπο και κόντρα στη Λαμία.

 

Μάλιστα ο Βάσκος τεχνικός έχει ευχάριστο... πονοκέφαλο ενόψει του Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε (11/4) καθώς προσπαθεί να βρει τρόπο να χωρέσει στην ενδεκάδα τον Μαυροβούνιο αφού η πρώτη σκέψη είναι οι Ερυθρόλευκοι να παίξουν με 4-3-3 με τους Έσε, Τσικίνιο, Όρτα στα χαφ, οπότε σε αυτό το σχήμα δεν θα μπορέσει ο Γιόβετιτς να έχει ρόλο δεύτερου φορ, κάτι που μπορεί να τον φέρει στα άκρα της επίθεσης σαν αντί - Ποντένσε μιας και δεν θέλει να χάσει το μομέντουμ που έχει ο ποδοσφαιριστής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αβέβαιο το μέλλον Βιλντόζα στον ΠΑΟ - Γι’ αυτό είναι έξαλλος ο Αταμάν - Κορυφαίο όνομα για αντικαταστάτης του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags