Facebook Pixel Δεν... κρύφτηκε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-09 15:31:00

Δεν... κρύφτηκε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού! Οι δύο ομάδες που έχει δεθεί στην καριέρα του

Sportdog Team
Δεν... κρύφτηκε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού! Οι δύο ομάδες που έχει δεθεί στην καριέρα του

Συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του έδωσε ξένος τεχνικός που πέρασε και από τον πάγκο των Ερυθρόλευκων όπου μεταξύ άλλων ανέφερε τους δύο συλλόγους που έχει δεθεί περισσότερο στην καριέρα του.

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του είναι ο Ισπανός τεχνικός με τον ίδιο να είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, έχοντας δει το όνομά του να συνδέεται με τη Σεβίλλη και μάλιστα σε δηλώσεις του στο Canal Sur ανέφερε μεταξύ άλλων το δέσιμο με την ομάδα της Ανδαλουσίας και τη Γρανάδα.

«Προπονώ εδώ και 24 χρόνια. Εχω περάσει απ' όλες τις κατηγορίες και είμαι έτοιμος για το επόμενο επίπεδο. Δεν σκέφτομαι για το τι πρόκειται να έρθει. Είμαι πολύ ευγνώμον, πολύ περήφανος απ'όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Θέλουμε περισσότερα, σαφώς, αλλά ποτέ δεν σκέφτομαι το επόμενο βήμα. Είναι ξεκάθαρο ότι η σύνδεση με την Σεβίλλη και τη Γρανάδα είναι ξεχωριστή», είπε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει για ομάδα Ch. League o Κουλιεράκης, πιο ακριβή πώληση από Τζόλη - Ρίχνει το κασέ για ΑΕΚ ο Καμαρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags