Facebook Pixel Ετοιμάζει αλλαγές στο Βέλγιο ο Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-09 13:56:00

Ετοιμάζει αλλαγές στο Βέλγιο ο Λουτσέσκου - Αυτό το... κλειδί στον ΠΑΟΚ για να σοκάρει την Μπριζ

Sportdog Team
Ετοιμάζει αλλαγές στο Βέλγιο ο Λουτσέσκου - Αυτό το... κλειδί στον ΠΑΟΚ για να σοκάρει την Μπριζ

Με το μυαλό στον πρώτο αγώνα κόντρα στην βελγική ομάδα για τα προημιτελικά του Conference League είναι οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά, με τον Ρουμάνο τεχνικό να σκέφτεται να αλλάξει πράγματα στην αρχική ενδεκάδα.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Για τις πιθανές αλλαγές στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, στον πρώτο αγώνα κόντρα στη Μπριζ για τα προημιτελικά του Conference League, αλλά και το πλάνο του Λουτσέσκου μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.

«Ο Τάισον έχασε δυνάμεις, αλλά φαίνεται πως θα επιστρέψει. Πάντως όσες φορές έχει απουσιάσει κάποιος βασικός, οι υπόλοιποι έχουν φροντίσει να καλύψουν το κενό. Ο Λουτσέσκου έχει τη σκέψη για 2-3 αλλαγές. Οι θέσεις που πάντα παίζουν για αλλαγή είναι του δεξιού μπακ, του παρτενέρ του Μεϊτέ στο κέντρο, του φορ και του δεκαριού, επειδή ο Κωνσταντέλιας και ο Μουργκ είναι λίγο ντεφορμέ.

Ο ΠΑΟΚ θα βρει χώρους, όπως έχουμε δει την Μπριζ να παίζει. Μπορούμε να δούμε και πάλι σπουδαία πράγματα από την ομάδα του Λουτσέσκου, που ξέρει να λειτουργεί καλά στο ανοιχτό γήπεδο», είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει για ομάδα Ch. League o Κουλιεράκης, πιο ακριβή πώληση από Τζόλη - Ρίχνει το κασέ για ΑΕΚ ο Καμαρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags