Facebook Pixel Αποκαλύψεις από Ισπανία! Εξελίξεις με Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-09 13:43:00

Αποκαλύψεις από Ισπανία! Εξελίξεις με Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ - Τελευταίο ρεπορτάζ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποκαλύψεις από Ισπανία! Εξελίξεις με Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ - Τελευταίο ρεπορτάζ (ΦΩΤΟ)

Νέα δεδομένα στην παρουσία του Βάσκου τεχνικού στους Ερυθρόλευκους φέρνει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από έγκυρο δημοσιογράφο της Ιβηρικής χερσονήσου.

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Θέμα χρόνου είναι πλέον η ανανέωση της συμφωνίας μεταξύ του Ολυμπιακού και του Βάσκου τεχνικού για την επέκταση της συνεργασίας τους και για τα επόμενα χρόνια, καθώς υπάρχει απόλυτη συμφωνία των δύο πλευρών και το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μάλιστα τη σχετική πληροφορία επιβεβαιώνουν και στην Ισπανία, την Τρίτη (9/4) καθώς το έγκυρο Relevo και ο δημοσιογράφος Αλόνσο Ριβέρο αναφέρουν πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιίμπαρ θα ανανεώσει για έναν ακόμη χρόνο, βάζοντας την υπογραφή του στο συμβόλαιο, που θα τον δεσμεύει και για την επόμενη σεζόν.

«Ο Μεντιλίμπαρ είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό και οι ιθύνοντες του κλαμπ είναι πεπεισμένοι ότι στα χέρια του, την επόμενη χρονιά, θα είναι και πάλι οι βασιλιάδες της Ελλάδας», σημειώνει το ρεπορτάζ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει για ομάδα Ch. League o Κουλιεράκης, πιο ακριβή πώληση από Τζόλη - Ρίχνει το κασέ για ΑΕΚ ο Καμαρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags