Facebook Pixel Πρώτη φορά, όλοι μαζί ξεκάθαρα απέναντι στην ΑΕΚ - Δικαίωση Μελισσανίδη
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-09 16:46:00

Πρώτη φορά, όλοι μαζί τόσο ξεκάθαρα απέναντι στην ΑΕΚ - Απόλυτη δικαίωση Μελισσανίδη

Sportdog Team
Πρώτη φορά, όλοι μαζί τόσο ξεκάθαρα απέναντι στην ΑΕΚ - Απόλυτη δικαίωση Μελισσανίδη

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου εξηγεί πως έχει δημιουργηθεί συνασπισμός που σοκάρει, μόνο και μόνο επειδή φοβούνται την ΑΕΚ

Ορισμένα πράγματα το τελευταίο διάστημα μιλούν από μόνα τους… Και το «μόνοι μας και όλοι σας» ποτέ δεν είχε περισσότερη ισχύ απ’ όσο συμβαίνει τώρα με την ΑΕΚ και τους αντιπάλους της για τον τίτλο.

Αν μιλήσεις με ανθρώπους των δύο από τους τρεις αντιπάλους της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό) ή και με απλούς οπαδούς τους, θα σου πουν ο ένας είμαστε τρεις βαθμούς πίσω και ο άλλος είμαστε δύο βαθμούς πίσω. Από την ΑΕΚ. Κανείς δεν θα σου πει είμαστε τέσσερις και τρεις βαθμούς πίσω αντίστοιχα. Βεβαίως στο τέλος το πρωτάθλημα μπορεί να το πάρει ο ΠΑΟΚ και να καταλάβουν πως δεν τα υπολόγισαν καλά τα πράγματα.

Το άλλο στοιχείο που προκαλεί εντύπωση είναι πως περισσότερο ή λιγότερο ο καθένας και οι τρεις προωθούν επικοινωνιακά το αφήγημα πως αυτοί αδικούνται και ευνοείται η ΑΕΚ! Δημιουργούνται μύθοι για «σφαγιαστικές» διαιτησίες όπως αυτός που αφορά το Άρης – Παναθηναϊκός, ένα ματς στο οποίο στην πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Εδώ έχει παγιωθεί πλέον ο μύθος του Νταμπάνοβιτς, εκεί θα κολλήσουμε; Για τον Ολυμπιακό δεν χρειάζεται να κάνουμε κουβέντα, γιατί όπως είναι γνωστό αδικείται σε κάθε παιχνίδι… Διαβάστε περισσότερα στο enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags