Facebook Pixel Ζήσης Βρύζας: Αποθέωσε Κουλιεράκη και ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-09 22:11:00

Ξεκάθαρος Βρύζας: "Ο ΠΑΟΚ διάβασε καλύτερα την ΑΕΚ" - "Ύμνοι" για Κουλιεράκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Βρύζας: "Ο ΠΑΟΚ διάβασε καλύτερα την ΑΕΚ" - "Ύμνοι" για Κουλιεράκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ έκανε το δικό του σχόλιο για τη ματσάρα της OPAP Arena και στάθηκε στη νοοτροπία του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Ο Ζήσης Βρύζας μίλησε για την αγωνιστική δράση της Super League και εστίασε στο μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως πρέπει άπαντες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων που επιβάλλεται από το άκρως ανταγωνιστικό φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Football Factory: 

Για τον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ διάβασε καλύτερα την ΑΕΚ και δεν ρίσκαρε μπάλες στα μεσοδιαστήματα. Πήγε πετυχημένα με στοχευμένες μεγάλες μπάλες να διεκδικήσει τις δεύτερες και έτσι διεκδίκησε τις προϋποθέσεις έστω και με κακά τελειώματα».

Για τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της ΑΕΚ: «Όταν παίζεις ένα παιχνίδι πρέσινγκ ένας με έναν σε όλο το γήπεδο, είναι πολύ δύσκολο να το διατηρήσεις σε μεγάλο διάστημα. Κάποιες μεγάλες ομάδες μπορούν να το κάνουν μάξιμουμ στα 20-25 λεπτά και μετά ακολουθούν μία δεύτερη φάση παιχνιδιού. Αυτή τη δεύτερη φάση παιχνιδιού η ΑΕΚ βλέπω ότι δεν την αποδέχεται ευχάριστα και δεν την έχει ξεκάθαρη στο παιχνίδι της. Η ΑΕΚ δηλαδή δεν θα πάρει τα 20-25 μέτρα πίσω και θα το ευχαριστηθεί».

Για την απόδοση του Κουλιεράκη και γενικά τη σεζόν του: «Για να γίνεις τελικό προϊόν είναι σύνθετο. Είναι η προσωπικότητα, είναι η ένταξη μέσα στα αποδυτήρια. Ακόμη και το πώς λαμβάνεις τις πληροφορίες και τις κωδικοποιείς. Ο Κουλιεράκης τα έχει όλα και κυρίως διαθέτει τον χαρακτήρα. Είναι αυτή η δύναμη του να κάνεις λάθος και μέσα σε ένα λεπτό να δεις από την στάση του σώματος και από τη συμπεριφορά ότι το έχει ξεπεράσει. Όλα αυτά με συμβολή στο επιθετικό κομμάτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει για ομάδα Ch. League o Κουλιεράκης, πιο ακριβή πώληση από Τζόλη - Ρίχνει το κασέ για ΑΕΚ ο Καμαρά!

Για τις εντάσεις που σημειώθηκαν στο Άρης-Παναθηναϊκός: «Το προϊόν έχει αναβαθμιστεί και όλοι πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Κινήσεις που δείχνουν έπαρση και κάποια παιχνίδια του μυαλού, όλα θα πρέπει να μείνουν απ’ έξω».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags