Facebook Pixel Μίλησε ήδη με παίκτη του ΠΑΟ ο Αλμέιδα - Μεγαλύτερη πρόταση η ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-09 19:14:00

Μίλησε ήδη με παίκτη του ΠΑΟ ο Αλμέιδα - Μεγαλύτερη πρόταση η ΑΕΚ από Αλαφούζο - Δεν είναι ο Μπρινιόλι!

Του Αδέσποτου

Το αποκάλυψε σε συμπαίκτη του, τι διαρρέει ο μάνατζέρ του. Ο Ευάγγελος Μίχος δίνει όλο το ρεπορτάζ για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού που αρέσει στον Αργεντινό προπονητή και προσπαθεί να τον ψήσει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα...

Παναθηναίκός: Αρκετή κουβέντα έχει ήδη γίνει για το μέλλον του Σεμπαστιάν Παλάσιος και αναμένεται να "φουντώσει" ακόμα περισσότερο όσό πλησιάζει η λήξη του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, στις 30 Ιουνίου. Ειδικά από τη στιγμή που στο κόλπο φέρεται να έχει μπει και η ΑΕΚ, η υπόθεση έχει... πολύ ψωμί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Ευάγγελος Μίχος στο "Ελλάδα Sports 94,3", ο Μεξικανός ατζέντης του Αργεντινού άσου βρίσκεται στην Ελλάδα. Η παρουσία του Ερνάντες Ντελγκάδο στη χώρα μας "γεννά" ερωτηματικά για τον λόγο του ταξιδιού του, δίχως να έχει επιβεβαιωθεί το αν ήρθε για να μιλήσει με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ ή μόνο με τον πελάτη του.

Έγκυρες πληροφορίες από την ελληνική, τη λατινοαμερικάνικη και τη σουηδική μανατζερική πιάτσα, αλλά και από συμπαίκτη του Παλάσιος στον Παναθηναϊκό, επισημαίνουν ότι ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στο Τριφύλλι.



Ο μάνατζερ του Παλάσιος έχει ενημερωθεί από τη διοίκηση των Πρασίνων πως προτίθεται να καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά στον πελάτη του. Αυτή θα περιλαμβάνει κλειστό διετές συμβόλαιο με αποδοχές ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως, σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το Πρωτάθλημα και βγει στην Ευρώπη. Ειδάλλως, η πρόταση θα "πέσει" στις 800.000 ευρώ τον χρόνο, πάλι για κλειστό διετές.

Αναφορικά με τις κινήσεις της ΑΕΚ στην υπόθεση, πρέπει να σημειωθεί πως ο Ματίας Αλμέιδα τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στις ικανότητες του συμπατριώτη του και μάλιστα φέρεται να έχει μιλήσει μαζί του για την προοπτική ένταξής του στην Ένωση!

Ο Ντελγκάδο λέει πως πρόταση που έχει μεταφερθεί στην πλευρά Παλάσιος από τους Κιτρινόμαυρους είναι για τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 3,3 εκατ. μικτά, ήτοι 1,1 εκατ. ετησίως. Πάντως, ο ατζέντης του 32χρονου φέρεται επίσης να τονίζει πως υπάρχουν υψηλότερες προσφορές για τον Παλάσιος από ομάδες στο Μεξικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει για ομάδα Ch. League o Κουλιεράκης, πιο ακριβή πώληση από Τζόλη - Ρίχνει το κασέ για ΑΕΚ ο Καμαρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags