Facebook Pixel Νίκος Νταμπίζας: "Μην ξεγράφετε Ολυμπιακό, ξέρουν την ΑΕΚ του Αλμέιδα"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-09 21:03:00

Ατάκες Νταμπίζα: "Πλέον ξέρουν την ΑΕΚ οι αντίπαλοι, κανείς να μην ξεγράφει τον Ολυμπιακό"

Sportdog Team
Ατάκες Νταμπίζα: "Πλέον ξέρουν την ΑΕΚ οι αντίπαλοι, κανείς να μην ξεγράφει τον Ολυμπιακό"

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για το πρωτάθλημα και τη μάχη για τον τίτλο.

Ο παλαίμαχος στόπερ, Νίκος Νταμπίζας, παραχώρησε συνέντευξη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε για το σπουδαίο πρωτάθλημα που βλέπουμε αναλύοντας την κάθε ομάδα ξεχωριστά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι αυτό που μας έλειπε όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει εναλλαγή συναισθημάτων και υγεία, είναι πολύ συναρπαστικό και δίνει άλλο ενδιαφέρον και εμπορικότητα σε ένα πολύ ταλαιπωρημένο προϊόν όπως το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τις πολλές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου στο ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ ενεργητικός προπονητής, με άμεσο αντίκτυπο στον ψυχισμό της ομάδας».

Για την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα: «Πλέον ξέρουν οι αντίπαλοί της πώς να την αντιμετωπίσουν καλύτερα. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο παιχνιδιού της, απλά την αντιμετωπίζουν καλύτερα και οι παίκτες της δυσκολεύονται να μείνουν υγιείς λόγω του πολύ έντονου και αθλητικού αγωνιστικού στυλ».

Για τον Παναθηναϊκό σχολίασε τις διαφορές του Φατίχ Τερίμ στο αγωνιστικό στυλ από αυτό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά εστίασε και στους ποδοσφαιριστές που ήρθαν τον Γενάρη και άλλαξαν τα δεδομένα.

Για τον Ολυμπιακό τόνισε πως κανείς δεν πρέπει να τον έχει «ξεγραμμένο». «Γενικότερα, όποιος διαχειριστεί καλύτερα την πίεση, θα φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος», ήταν ο τρόπος με τον οποίο έκλεισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags