Facebook Pixel Η μαύρη... τρύπα του φετινού Άρη!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-10 23:40:00

Η μαύρη... τρύπα του φετινού Άρη! Ο "σίγουρος" Σουλεϊμάνοφ και οι επιλογές Μάντζιου

Sportdog Team
Η μαύρη... τρύπα του φετινού Άρη! Ο "σίγουρος" Σουλεϊμάνοφ και οι επιλογές Μάντζιου

Ο Ρώσος ποδοσφαιριστής έχει βγάλει... ασπροπρόσωπους τους Κίτρινους την φετινή χρονιά, όμως τα προβλήματα στην αριστερή επιθετική πτέρυγα της ομάδας έχουν βάλει προβληματισμούς στον Άκη Μάντζιο.

Άρης: Την τελευταία περίπου ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του Άρη στο χορτάρι ήταν οι πλάγιοι χαφ του. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν παίκτες με πολλά πλεονεκτήματα στο παιχνίδι τους (ενδεικτικά αναφέρουμε μόνο τους Ματέο Γκαρσία, Λάρσον, Φετφατζίδη, Γκάμα), οι οποίοι κατά καιρούς πλαισιώνονταν από εξίσου παραγωγικούς συμπαίκτες στις πτέρυγες ή ακόμη και στον άξονα.

Φέτος, οι πτέρυγες παρουσιάζουν σχετική ανισορροπία και ενδεικτική είναι η κατάσταση στην αριστερή πτέρυγα, εκεί όπου ο Άκης Μάντζιος έχει χρησιμοποιήσει -στις 30 αγωνιστικές σε Πρωτάθλημα και Play Off- 7 ποδοσφαιριστές!

Σε αντίθεση με τη δεξιά πτέρυγα, όπου κυριαρχεί η μορφή του ενός, δηλαδή του Σουλεϊμάνοφ. Η αριστερή πτέρυγα αποδεικνύεται ίσως η πιο προβληματική, αν κρίνουμε από τις συχνές εναλλαγές προσώπων, τα οποία δεν έδωσαν όσα θα ήθελε ο Άκης Μάντζιος.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε πλειάδα ποδοσφαιριστών για τα αριστερά, «έπαιξε» αρκετά, όμως δεν βρήκε εκείνον που θα του έδινε περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Από τον Τζόναθαν Μενέντεζ, ο οποίος πήρε ψήφο εμπιστοσύνης στον πρώτο γύρο, χωρίς να ικανοποιήσει στο ελάχιστο, μέχρι το απόκτημα του Ιανουαρίου τον Τζούισον Μπενέτ με τις μόλις 2 συμμετοχές, μεσολάβησαν και... άλλοι.

Όπως ο Μιχάλης Παναγίδης, ο οποίος μπήκε στα βαθιά από νεαρή ηλικία, παίρνοντας ευκαιρίες και γράφοντας έως τώρα 12 συμμετοχές. Βέβαια, από τον Ιανουάριο έως σήμερα, ο νεαρός χαφ έχει αγωνιστεί 4 φορές, στον πρώτο μήνα του χρόνου, και τελευταία του εμφάνιση ήταν στο φινάλε του Α' γύρου κόντρα στην ΑΕΚ (3-3).

Ενδιάμεσα;

Κάτι προσπάθησε να κάνει ο Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρσλον, ο οποίος με το ζόρια έφτασε τις 14 συμμετοχές, απογοητεύοντας κι εκείνος τον προπονητή του, καθώς αχρήστευσε κάθε λεπτό που πήρε. Από εκεί και πέρα, στο πλάνο υπήρχε και ο Αλβάρο Ζαμόρα, ο οποίος έχει 27 συμμετοχές, ωστόσο οι 20 ήταν ερχόμενος από τον πάγκο.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντηση ΑΕΚ σε Ολυμπιακό! "Ασύστολα ψέματα - Δεν έχουμε πρόβλημα με Έλληνες και ξένους διαιτητές"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags