Facebook Pixel "Πονοκέφαλος" Μάντζιου ενόψει ΑΕΚ - Πολλά τα ερωτηματικά στον Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-10 20:37:00

"Πονοκέφαλος" Μάντζιου ενόψει ΑΕΚ - Πολλά τα ερωτηματικά στον Άρη

Sportdog Team
"Πονοκέφαλος" Μάντζιου ενόψει ΑΕΚ - Πολλά τα ερωτηματικά στον Άρη

Ο Άκης Μάντζιος κάνει τα αδύνατα δυνατά για να διατηρήσει το ρόστερ του σε εγρήγορση ενόψει του τελικού Κυπέλλου, με το πρωτάθλημα να το κρατάει σε αυτή τη φόρμα. 

Άρης: Ο Άκης Μάντζιος κάνει τα αδύνατα δυνατά για να διατηρήσει το ρόστερ του σε εγρήγορση ενόψει του τελικού Κυπέλλου, με το πρωτάθλημα να το κρατάει σε αυτή τη φόρμα. Ωστόσο, τα απανωτά παιχνίδια έχουν προκαλέσει και προβλήματα, με τον τεχνικό των «κιτρινόμαυρων» να καλείται να βρει απαντήσεις στα... ερωτηματικά της άμυνας.

Πρώτο στη σχετική λίστα το όνομα του Φραν Βέλεθ, ο οποίος παραμένεις εκτός πλάνων του προπονητή μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ λόγω τραυματισμού. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα σήμερα πρόκειται να θα καθαρίσει το τοπίο και να διαπιστωθεί τελικά εάν θα είναι σε θέση να επιστρέψει για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Από την άλλη, την κατάσταση δεν βοήθησε ιδιαίτερα ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, ο οποίος εμφανίστηκε... υποτονικός κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ και ο Λίντσεϊ Ρόουζ δεν έπιασε τις προσδοκώμενες επιδόσεις απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Όλα αυτά δημιουργούν «πονοκέφαλο» στον Άκη Μάντζιο ο οποίος καλείται να αποφασίσει και να καταλήξει στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο που θα αξιοποιήσει κόντρα στην ΑΕΚ.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντηση ΑΕΚ σε Ολυμπιακό! "Ασύστολα ψέματα - Δεν έχουμε πρόβλημα με Έλληνες και ξένους διαιτητές"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags