Facebook Pixel "Αν σφυρίξει Έλληνας το ΑΕΚ-Άρης, θα κερδίσει η ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-10 20:43:00

Ατάκα... φωτιά πρώην διαιτητή: "Αν σφυρίξει Έλληνας το ΑΕΚ-Άρης, θα κερδίσει η ΑΕΚ"

Sportdog Team
Ατάκα... φωτιά πρώην διαιτητή: "Αν σφυρίξει Έλληνας το ΑΕΚ-Άρης, θα κερδίσει η ΑΕΚ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην Έλληνας διαιτητής όπου και αναφέρθηκε στην απόφαση για τον ρέφερι στο προσεχές παιχνίδι της Ένωσης με τους Κίτρινους στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Γιάννης Σταυρίδης: Ο πρώην διαιτητής μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM αναφέρθηκε στη συναίνεση της ΑΕΚ στο πάγιο αίτημα του Άρη για τη διεξαγωγή του μεταξύ τους αγώνα με Έλληνα διαιτητή τονίζοντας πάντως μεταξύ άλλων πως: «Αν σφυρίξει Έλληνας το ΑΕΚ-Άρης, θα κερδίσει η ΑΕΚ-Δεν μπορώ να προβλέψω με ξένο διαιτητή».

«Πιστεύω ότι όσο θα σφίγγει το πρωτάθλημα οι ομάδες θα θέλουν, για τους λόγους τους, να τους παίζουν πότε Έλληνες και πότε ξένοι διαιτητές για να διασφαλίσουν το τρίποντο.

Ομάδες τα συμφωνούν να διαιτητεύσουν Έλληνες διαιτητές, που δε θα κάνουν κάτι ιδιαίτερο, απλώς μια παρουσία στο γήπεδο και τα υπόλοιπα οι παίκτες. Από τη στιγμή που δε βγαίνει η ΚΕΔ να πει επίσημα εσείς οι Big 4 επιθυμείτε να σας σφυρίζουν ξένοι, θα σας σφυρίζουν μόνο ξένοι, αυτό θα επαναληφθεί.

Πιστεύω πως στο ΑΕΚ-Άρης και το Παναθηναϊκός-Λαμία, σ’ αυτά τα 2 ματς επειδή δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Άρη και τη Λαμία, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός θα είναι οι νικητές των αγώνων.

«Κάνω πρόβλεψη. Δεν το λέω υποτιμητικά.Από τη στιγμή που έχουν συμφωνήσει για Έλληνες διαιτητές, νικητές θα είναι η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.  Οι ξένοι έρχονται σφυρίζουν αυτό που βλέπουν και φεύγουν.

Επειδή στο Ελληνικό Πρωτάθλημα έχουμε δει αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα από Έλληνες διαιτητές και τις αποφάσεις στο VAR, γι’ αυτό αυτή είναι η άποψή μου και η γνώμη μου», είπε ο Γιάννης Σταυρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα… κάγκελα ο Ολυμπιακός: "Ανήθικοι ΑΕΚ και Άρης! Αλλοίωση βαθμολογίας, να παρέμβει η δικαιοσύνη"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags