Facebook Pixel Αποκάλυψη για παίκτη του Άρη "Διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-10 22:21:00

Αποκάλυψη για παίκτη του Άρη! "Διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου του"

Sportdog Team
Αποκάλυψη για παίκτη του Άρη! "Διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου του"

Σημαντικές εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν για ξένο ποδοσφαιριστή των Κίτρινων καθώς ρεπορτάζ αναφέρει ότι είναι σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ομάδας ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του.

Άρης: Σημερινό δημοσίευμα στην Κόστα Ρίκα, αναφέρει ότι ο Άρης και ο Ρόναλντ Ματαρίτα βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις-συζητήσεις, προκειμένου να λυθεί το μεταξύ τους συμβόλαιο.

Στο σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας everardoherrera, τονίζεται μεταξύ άλλων:

«Ο Κοσταρικανός αριστερός μπακ, Ρόναλντ Ματαρίτα, διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή τη λύση του συμβολαίου του με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν είχε λίγες ευκαιρίες, ενώ δεν μπόρεσε να παίξει τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, λόγω μιας τιμωρίας που είχε από την εποχή του στην Ντνίπρο, στην Ουκρανία.

Δεδομένης αυτής της κατάστασης, ο παίκτης σταμάτησε τις προπονήσεις με τον Άρη και μάλιστα τις τελευταίες εβδομάδες έκανε διακοπές στην Κολομβία και πήγε αγώνα της Μιλιονάριος, για να παρακολουθήσει τον συμπατριώτη του Χουάν Πάμπλο Βάργκας».

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται επίσης πως…: «Σε περίπτωση που ο Ρόναλντ Ματαρίτα καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τον ΑΡΗ για τη λύση του συμβολαίου του, η Αλαχουελένσε θα ενδιαφερθεί για να τον αποκτήσει. Το ενδιαφέρον δεν είναι νέο, αφού για αυτή την Κλαουσούρα προσπάθησαν να τον υπογράψουν, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να μείνει ελεύθερος».

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα… κάγκελα ο Ολυμπιακός: "Ανήθικοι ΑΕΚ και Άρης! Αλλοίωση βαθμολογίας, να παρέμβει η δικαιοσύνη"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags