Θέμα συζήτησης έγινε η εντυπωσιακή αλλαγή του Βαγγέλη Μαρινάκη το βράδυ της Πέμπτης στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με τη Φενέρ, βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο και βράβευσε τον Ματιέ Βαλμπουενά για την προσφορά του στον σύλλογο.

Η εικόνα λοιπόν του κύριου Μαρινάκη ήταν εντυπωσιακή, καθώς τους τελευταίους μήνες έχει χάσει αρκετά κιλά και είναι στην καλύτερή του φυσική κατάσταση!

Θυμίζουμε, πως πριν από λίγο καιρό, όταν είχε αρχίσει να φαίνεται η μεγάλη αλλαγή, ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών, Διονύσης Βερβελές, είχε σχολιάσει σχετικά στην εκπομπή του: «Έχω πάρει πολλά μηνύνατα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Άλλοι λένε παρατάει την ομάδα, ότι έχει πετάξει λευκή πετσέτα κι άλλα πολλά. Τα έγραψαν και δημοσιογράφοι. Η δική μου πληροφόρηση αναφέρει ότι από ό,τι κατάλαβα και έμαθα, ο άνθρωπος έκανε μία μεγάλη προσπάθεια και είναι πολύ ευχάριστο να έχει πλέον καλύτερη εικόνα και σωματικά. Μακάρι να αποτελέσει παράδειγμα και για εμάς! Δεν τρέχει κάτι, παρότι κάποιοι ανησύχησαν».

Και σχεδόν δύο μήνες μετά δικαιώνεται απόλυτα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και για τη βελτίωση του Ολυμπιακού και την εντυπωσιακή αλλαγή του!

Δείτε φωτογραφίες και ΒΙΝΤΕΟ