Facebook Pixel Sportdog.gr | Ούτε ο Αλμέιδα δεν έχει αποφασίσει: Όλα ανοιχτά για την 11άδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Δύο οι σίγουροι
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-13 11:14:00

Ούτε ο Αλμέιδα δεν έχει αποφασίσει: Όλα ανοιχτά για την 11άδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Δύο οι σίγουροι

Sportdog Team
Ούτε ο Αλμέιδα δεν έχει αποφασίσει: Όλα ανοιχτά για την 11άδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Δύο οι σίγουροι

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει κατασταλάξει σε ποιους παίκτες θα δώσει φανέλα βασικού στην αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην OPAP Arena.

Σχεδόν όλα ρευστά μοιάζουν για την ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Ματίας Αλμέιδα να βλέπει τον Νόρντιν Άμραμπατ να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεσή του. Βέβαια, ο Αργεντινός προπονητής θα αποφασίσει αν ο παίκτης του θα αγωνιστεί και πόση ώρα.

Από όσα φαίνονται μέχρι στιγμής, οι σίγουροι για την ενδεκάδα είναι δύο και πρόκειται για τον Γιόνσον στα χαφ και τον Πόνσε στην κορυφή της επίθεσης, λόγω και της απουσίας του Λιβάι Γκαρσία. Ένα άλλο επικρατέστερο σενάριο είναι ο Πήλιος να αγωνιστεί στα αριστερά της άμυνας και ο Χατζισαφί να ξεκουραστεί.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό σενάριο για Τσιμίκα και… Ολυμπιακό - Πάμπλο Γκαρσία για ελληνική ομάδα - Άνω κάτω η ΑΕΚ με Μπρινιόλι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags