Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξάποντο με Άρη για ΑΕΚ, πίεση σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό - Τα ερωτηματικά Αλμέιδα για την 11άδα
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-13 14:46:00

Εξάποντο με Άρη για ΑΕΚ, πίεση σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό - Τα ερωτηματικά Αλμέιδα για την 11άδα

Sportdog Team
Εξάποντο με Άρη για ΑΕΚ, πίεση σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό - Τα ερωτηματικά Αλμέιδα για την 11άδα

Τα τελευταία νέα της Ένωσης ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη, την Κυριακή (14/04, 20:30)

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Ο ρεπόρτερ της Ένωσης, αφότου αναφέρθηκε στη στιγμή, που δεν ξεχάσει ποτέ, με αφορμή τα γενέθλια του συλλόγου, στάθηκε στην αναμέτρηση με τον Άρη, την Κυριακή (14/04, 20:30).

Τόνισε, λοιπόν, πως, με εξαίρεση τους Λιβάι Γκαρσία και Στάνκοβιτς, ο Ματίας Αλμέιδα έχει λυμένα όλα τα προβλήματά του και σημείωσε ότι δεδομένα θα γίνουν αλλαγές.

«Θα παίξει ο Πόνσε δεδομένα αντί του Γκαρσία και ο Γιόνσον θα πάει μάλλον δίπλα στον Πινέδα. Ερωτηματικό είναι η τριάδα πίσω από τον επιθετικό. Έχει προβάδισμα ο Ελίασον, ενώ δεν νομίζω δεύτερο ματς να μη χρησιμοποιηθεί ο Τσούμπερ. Μένει να δούμε, επίσης, αν θα ξεκουράσει ο Αλμέιδα λίγο τον Μουκουντί, ο οποίος, βέβαια, προπονείται κανονικά, για να βάλει τον Κάλενς, και αν θα δούμε τον Πήλιο αντί του Χατζισαφί, που έχει παίξει όλα τα ντέρμπι».

«Το εξάποντο είναι το απόλυτο ζητούμενο για την ΑΕΚ στα δύο παιχνίδια με τον Άρη. Είναι δεδομένο πως τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός θέλουν να μεταφέρουν πίεση σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, που θα έχουν ματς λιγότερο», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό σενάριο για Τσιμίκα και… Ολυμπιακό - Πάμπλο Γκαρσία για ελληνική ομάδα - Άνω κάτω η ΑΕΚ με Μπρινιόλι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags