Χωρίς τους Φαμπιάνο Λέισμαν και Φραν Φεράρι η αποστολή του Άρη για το μεγάλο παινχίδι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (14/04), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βεντέτα ο Τερίμ, θα τους τελειώσει - Θα κάνει μεγάλες μεταγραφές ο Αλαφούζος" - Τον χρέωσε συμβόλαια 2 εκατ.!
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στην «OPAP Arena» (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Pardo, Manu Garcia, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Δεληζήσης».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

