Με πιο συντηρητική λογική αλλά με στόχο να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει φέτος απέναντι στην ΑΕΚ θα παραταχθεί ο Άρης απόψε στην OPAP Arena, όπως ανέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Άρης έχει καλές εμφανίσεις φέτος απέναντι στην ΑΕΚ και θα επιδιώξει να κάνει ακόμη μία. Ο Μάντζιος θα ακολουθήσει την ίδια λογική, με λίγο πιο σφιχτό κέντρο, πιο μαζεμένος στο γήπεδο και θα ψάξει τις ευκαιρίες του», τόνισε, ενώ για τα πλάνα της ενδεκάδας είπε:

«Αν ο προπονητής κρίνει ότι κάποιοι παίκτες χρειάζεται να αποφορτιστούν μετά από τα τρία σερί ματς, θα τους κρατήσει στον πάγκο. Υποψήφιος είναι ο Νταρίντα, που έχει βγάλει μια κόπωση, όπως και ο Οντουμπάτζο. Η απουσία του Φεράρι, όμως, που θα φέρει τον Μοντόγια αριστερά, αποδυναμώνει αυτή τη σκέψη, εκτός αν βάλει τον Φατόρε. Λείπει ο Φαμπιάνο από ένα πρόβλημα στον προσαγωγό και άρα θα παίξει ο Ρόουζ δίπλα στον Μπράμπετς στα στόπερ. Στο κέντρο υπάρχουν ο Ζουλ, ο Βερστράτε, ο Τζούρασεκ και ο Γκαρσία. Ο Φετφατζίδης έχει τις δικές του πιθανότητες να είναι στην ενδεκάδα, ενώ ο Παναγίδης διεκδικεί θέση αντί του Σαβέριο ή του Σουλεϊμάνοφ».