Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Λαμία: Τρίποντο με υπογραφή Μπερνάρ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-14 18:54:00

Ο "μάγος" Μπερνάρ το πήρε πάνω του και έστειλε τον ΠΑΟ στην κορυφή προσωρινά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο "μάγος" Μπερνάρ το πήρε πάνω του και έστειλε τον ΠΑΟ στην κορυφή προσωρινά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Πράσινοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά με ηγέτη τον Μπερνάρ κατάφεραν και πήραν τους τρεις βαθμούς που τους φέρνουν στην κορυφή.

Δε "μάσησε" ο Παναθηναϊκός από την αξιόμαχη Λαμία και με ηγέτη τον Μπερνάρ Ντουάρτε γύρισε το ματς! Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Σλίβκα, αλλά το τέρμα του Τσέριν και τα δύο γκολ του Βραζιλιάνου παικταρά έγραψαν το 3-1 για το Τριφύλλι.

Πώς ξεκίνησαν οι ομάδες

Για τον Παναθηναϊκό ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια, με τετράδα στην άμυνα τους Κώτσιρα, Γεντβάι, Ακαϊντίν και Χουάνκαρ. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Αράο και Τσέριν, ενώ στα "φτερά" της επίθεσης δέσποζαν οι Μπερνάρ και Μπακασέτας. Στην κορυφή της επίθεσης συνυπήρξαν οι Σπόραρ και Ιωαννίδης.

Η Λαμία από την άλλη, κατέβηκε με 4-2-3-1 και τον Κοσέλεφ κάτω από τα γκολπόστ, ενώ Σιμόν, Κορνέζος, Τζανετόπουλος και Αμαράλ ήταν η τετράδα στην άμυνα. Τζανδάρης και Νούνιες βρέθηκαν στον άξονα, με τους Λέικ, Σλίβκα και Τσιλούλη στην τριάδα πίσω από τον Μάλτσι, ο οποίος έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης.

Σόκαρε τη Λεωφόρο η Λαμία, απάντησε ο Τσέριν και ισοπαλία στο πρώτο μέρος!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να έχει την μπάλα στην κατοχή του και οι Πράσινοι με εντολή Τερίμ στόχευαν στις μακρινές μεταβιβάσεις, με αποδέκτες τους Σπόραρ και Ιωαννίδη. Τα πρώτα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι εντυπωσιακό, όμως η Λαμία επανέλαβε αυτό που έκανε και στο ματς της κανονικής διάρκειας: σόκαρε τη Λεωφόρο παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ. Ο Κώτσιρας έκανε εσφαλμένη πάσα προς τα πίσω, ο Σλίβκα έκλεψε την μπάλα και με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 0-1 αιφνιδιάζοντας τον Ντραγκόφσκι μόλις στο 14'.

 

Το Τριφύλλι είχε σφυγμό και έβγαλε άμεση αντίδραση, όταν ο Μπερνάρ πέρασε την κάθετη στον Αράο και ο Βραζιλιάνος βρήκε τον Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος έκανε ένα "ξερό" σουτ και ισοφάρισε σε 1-1 στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης, φέρνοντας σε ισορροπία τον αγώνα. Στο 33' ο Μπερνάρ έκανε σωστή πάσα στον Σπόραρ, αυτός εκτέλεσε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. 1 λεπτό αργότερα ο Σλοβένος στράικερ του ΠΑΟ δοκίμασε ψαλιδάκι, με τον Κοσέλεφ να μπλοκάρει άνετα. Η πράσινη πίεση ήταν ασταμάτητη και στο 38ο λεπτό χάθηκε απίθανη ευκαιρία, με τον Ιωαννίδη να "σπάει" έξοχα την μπάλα στο κουτί και τον Μπερνάρ να μη σημαδεύει εστία! Η τελευταία μεγάλη φάση του πρώτου μέρους ήταν από τον Σπόραρ, ο οποίος μετά από κάθετη του Ιωαννίδη, ξεπέρασε τον Κοσέλεφ και βρήκε το δοκάρι. Έτσι το ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 1-1 και τα πάντα κρίθηκαν στο επόμενο μέρος.

 

Ο Μπερνάρ το πήρε πάνω του και η κορυφή είναι... πράσινη!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε αποφασισμένος να "τουμπάρει" το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος και έγινε απειλητικός από την αρχή. Ο Ακαϊντίν πήρε την κεφαλιά στο 48', αλλά ο Κοσέλεφ ήταν παρών και ο Τσέριν στο 57' σούταρε εκτός περιοχής όμως η προσπάθειά του δε βρήκε εστία. Αυτό που τόσο πολύ έψαχνε η ομάδα του Τερίμ, τελικά το βρήκε στο 60ο λεπτό όταν ο Μπερνάρ Ντουάρτε εκτέλεσε το φάουλ και με τρομερό σουτ έκανε το 2-1. Ο Λεωνίδας Βόκολος ανακάτεψε την τράπουλα, άλλαξε 5 ποδοσφαιριστές και επιχείρησε να βρει το τέρμα της ισοφάρισης. Στο 71' ο Τερίμ πέρασε τον Παλάσιος αντί του Σπόραρ στο παιχνίδι. Στο 73ο λεπτό ο Μπερνάρ έχασε κι άλλη μεγάλη ευκαιρία, με τον Κοσέλεφ να μπλοκάρει το χλιαρό πλασέ του Βραζιλιάνου "μάγου".

Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά και σε τρίτο γκολ με τον Παλάσιος, αλλά αυτό τελικά ήρθε από τον Μπερνάρ Ντουάρτε στο 87ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος πήρε την πάσα του Ιωαννίδη και με άρτιο πλασέ έγραψε το 3-1, "κλειδώνοντας" το πολύτιμο τρίποντο για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ! Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού στη Λεωφόρο, με τον ΠΑΟ να παίρνει τους τρεις βαθμούς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Αράο, Τσέριν (89' Ζέκα), Μπερνάρ (90+2' Βέρμπιτς), Μπακασέτας (89' Τζούριτσιτς), Ιωαννίδης (89' Γερεμέγεφ), Σπόραρ (71' Παλάσιος).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ (55' Σίντκλεϊ), Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Νούνιες (70' Τσούκαλος), Σλίβκα, Τζανδάρης, Τσιλούλης (57' Βασιλαντωνόπουλος), Μάλτσι, Λέικ (57' Τόσιτς).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags