Facebook Pixel Sportdog.gr | Καμπανάκι από Σπάθα για τη διαιτησία στο ΑΕΚ-Άρης: "Δεν υφίσταται παράβαση - Ο διαιτητής..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-15 10:21:00

Καμπανάκι από Σπάθα για τη διαιτησία στο ΑΕΚ-Άρης: "Δεν υφίσταται παράβαση - Ο διαιτητής..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

H ΑΕΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη (2-0) και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς ήδη από το 15ο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα του Άκη Μάντζιου σχεδόν δεν υπήρχε στο γήπεδο.

Οι Θεσσαλονικείς δεν έδειχναν απειλητικοί, ούτε στο β΄ ημίχρονο με τις διορθωτικές κινήσεις του Μάντζιου.

Οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν άνετα τη μπάλα ενώ ο Πόνσε ήταν σε εξαιρετική ημέρα και «αναζητούσε» διαρκώς το χατ-τρικ. Ο Άρης δοκίμασε με φουλ επιθετικό σχήμα και ταυτόχρονη παρουσία των Ανσαριφάρντ, Μορόν να γίνει πιο απειλητικός, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ειδικά τα τελευταία 20 λεπτά της αναμέτρησης, εύκολα θα ξεχαστούν από τους περιπου 30.000 «ενωσίτες» που γέμισαν την OPAP Arena δίνοντας πανηγυρικό τόνο, μία ημέρα μετά το μεγάλο πάρτι γενεθλίων του Σαββάτου (13/4).

"Δύο πτώσεις για παίκτη της ΑΕΚ εντός περιοχής. Στην πρώτη περίπτωση, στο 33ο λεπτό, δεν πέφτει ο ποδοσφαιριστή και, όταν αργότερα έπεσε, δεν υπήρχε επαφή άρα σωστά ο διαιτητής σωστά δεν σφύριξε παράβαση.

Στη δεύτερη περίπτωση που είναι πολύ κοντά ο διαιτητής, ο αμυνόμενος ποδοσφαιριστής διώχνει την μπάλα και η οποιαδήποτε επαφή έρχεται μετά και δεν υφίσταται παράβαση άρα σωστά ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ", ανέφερε στο σχόλιό του ο Ηλίας Σπάθας, στην αθλητική εκπομπή του MEGA το βράδυ της Κυριακής...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags