Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήρε θέση ο Σπάθας για το πέναλτι του Παναθηναϊκού - "Κάρτα και φάουλ ο διαιτητής" - "Το χέρι βρίσκεται..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-15 11:03:00

Πήρε θέση ο Σπάθας για το πέναλτι του Παναθηναϊκού - "Κάρτα και φάουλ ο διαιτητής" - "Το χέρι βρίσκεται..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Όσα είπε ο Ηλίας Σπάθας στη Super Μπάλα LIVE, το βράδυ τής Κυριακής στο MEGA, για το

Με τον Μπερνάρ Ντουάρτε να κάνει για άλλη μία φορά εντυπωσιακά πράγματα πάνω στο χορτάρι σημειώνοντας δύο γκολ, ο Παναθηναϊκός νίκησε (με ανατροπή) τη Λαμία με 3-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play off και πάτησε (με έναν αγώνα περισσότερο απ’ την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ) στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

"Τρεις περιπτώσεις στον Παναθηναϊκό. Η πρώτη, στο 41ο λεπτό, είναι επαφή της μπάλας με το χέρι για αμυνόμενο της Λαμίας, ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι αλλά το χέρι είναι κοντά στο σώμα και δεν υφίσταται παράβαση.

Η δεύτερη περίπτωση είναι στο 59ο λεπτό, ένα φάουλ που κέρδισε ο Παναθηναϊκός και από εκεί προήλθε το δεύτερο γκολ. Ο αμυνόμενος της Λαμίας αντικανονικά τον αναντρέπει, σωστά δίνει το φάουλ και την κάρτα ο διαιτητής.

Η τρίτη περίπτωση είναι στο 78ο λεπτό, η Λαμία ζήτησε πέναλτι και πράγματι η μπαλα ΄'ερχεται σε επαφή με το χέρι αλλά το χέρι βρίσκεται σε κανομική θέση και δεν υπάρχει καμία παράβαση. Σωστά δεν καταλόγισε πέναλτι για την ομάδα της Λαμίας", σχολίασε ο Σπάθας στις δηλώσεις του, στην αθλητική εκπομπή του MEGA!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags