Facebook Pixel Αποφασίζει ο Μεντιλίμπαρ! Ποιος θα χάσει τη θέση του από τον Ποντένσε
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-15 14:53:00

Αποφασίζει ο Μεντιλίμπαρ! Ποιος θα χάσει τη θέση του από τον Ποντένσε

Sportdog Team
Αποφασίζει ο Μεντιλίμπαρ! Ποιος θα χάσει τη θέση του από τον Ποντένσε

Οι Ερυθρόλευκοι ξεκινούν την προετοιμασία τους ενόψει της ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία και ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει.

Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς Φενέρμπαχτσε κινούνται οι Ερυθρόλευκοι που ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Πέμπτης (18/4) με τον Νίκο Σταματέλο να μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σχετικά με τις σκέψεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σχετικά με την ενδεκάδα.

Όπως τόνισε ο έμπειρος ρεπόρτερ το μεγάλο ζήτημα είναι το ποιος παίκτης από την 11άδα του πρώτου αγώνα θα χάσει τη θέση του από τον Ποντένσε ο οποίος έχει εκτίσει την τιμωρία του και έχει το δικαίωμα πια να αγωνιστεί, επισημαίνοντας όμως ότι δεν είναι αυτό δίλημμα του Βάσκου τεχνικού.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε ότι ενόψει του Φενέρ - Ολυμπιακός ο Μεντιλίμπαρ στις αποφάσεις του θα κοιτάξει και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Αλεξανδρόπουλος, Όρτα και ανάλογα θα προσαρμόσει τα πλάνα του, ενώ υπογράμμισε ότι από σήμερα που ξεκινούν οι προπονήσεις για το παιχνίδι στην Τουρκία αναμένεται να διαπιστωθούν κάποιες από τις σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για την 11άδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένταση με Τσιλούλη στη Λεωφόρο - Με ποιον "αρπάχτηκε" στη λήξη - Έντονος διάλογος Βόκολου-Ιωαννίδη (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags