Facebook Pixel ΑΕΚ - Άρης: Έξαλλοι οι Τούρκοι με το ροτέισον Μάντζιου λόγω Τερίμ (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-15 19:15:00

"Βράζουν" στην Τουρκία λόγω... Τερίμ - "ΣΟΚ, με αναπληρωματικούς ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Βράζουν" στην Τουρκία λόγω... Τερίμ - "ΣΟΚ, με αναπληρωματικούς ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ" (ΦΩΤΟ)

Η απόφαση του Άκη Μάντζιου για εκτεταμένο ροτέισον έκανε έξαλλους τους Τούρκους οπαδούς του Φατίχ Τερίμ, που θέλουν τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή.

Ο Παναθηναϊκός είναι στο -1 από την κορυφή κι αυτό, διότι η ΑΕΚ επικράτησε του Άρη με 2-0 σε έναν αγώνα που ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να κάνει αρκετές αλλαγές.

Αυτή η απόφαση του Έλληνα τεχνικού δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Τούρκους οπαδούς της Γαλατασαράι, οι οποίοι λατρεύουν τον Φατίχ Τερίμ και θέλουν να τον δουν να σηκώνει το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ένας φίλος της τουρκικής ομάδας έκανε δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζοντας σοκαριστικό το ευρύ ροτέισον του Άρη σε συνδυασμό με την πολυσυζητημένη συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε "γεια" με Τερίμ πρωτοκλασάτος άσος του ΠΑΟ - "Αποχή" από τις προπονήσεις - Αποφασίζει ο Αλαφούζος

Αναλυτικά όσα γράφει το tweet:

«ΣΟΚ! Στελέχη της ΑΕΚ και του Άρη συναντήθηκαν κρυφά μέσα στην εβδομάδα. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει ξένος διαιτητής στον αγώνα, αλλά συμφώνησαν ότι ο Έλληνας διαιτητής διευθύνει τον αγώνα. Σήμερα, 6 βασικοί παίκτες του Άρη είναι ρεζέρβες. Το ματς ήρθε στο 2-0 της ΑΕΚ στο πρώτο 15λεπτο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags