Facebook Pixel "Θα πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ, όλα θα κριθούν στην ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-15 19:00:00

"Θα πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ, όλα θα κριθούν στην ΑΕΚ - Μίλησα με Αλαφούζο, θα σας πω τι είπαμε..."

του Γιώργου Κτενά
"Θα πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ, όλα θα κριθούν στην ΑΕΚ - Μίλησα με Αλαφούζο, θα σας πω τι είπαμε..."

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μιλάει για τον Μπερνάρ, τον Τερίμ και τους λόγους που οι Πράσινοι είναι φαβορί για να σηκώσουν τον φετινό τίτλο. Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως είπε στο sportdog.gr!

Τη νίκη τού Παναθηναϊκού επί της Λαμίας, στο γήπεδο της Λεωφόρου, σχολίασε μέσω του sportdog ο Βασίλης Κωνσταντίνου, παλαίμαχος άσος τού συλλόγου και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ.

Τι λέει για τη μάχη τής κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος, πώς σχολιάζει την παρουσία του Μπερνάρ αλλά και ποια είναι η άποψή του για τον Φατίχ Τερίμ.

Ακόμα, τον ρωτήσαμε για το τετ α τετ που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο στο περιθώριο του ματς με τη Λαμία, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία των οπαδών στα εντός έδρας παιχνίδια των Πράσινων.

"Ανωτερότητα ο Παναθηναϊκός - Ξέρουμε την ποιότητα του Μπερνάρ - Θα πάρει το πρωτάθλημα"

"Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που θέλει από την αρχή να επιβάλλει το παιχνίδι του. Η Λαμία έπαιξε ένα παιχνίδι όπως συνηθίζει: Περισσότερο από το κέντρο και πίσω, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το λάθος του αντιπάλου. Αυτό έγινε και στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που δεν χάνει την αυτοπεποίθησή του, θέλει και δείχνει ανωτερότητα, παίρνει βαθμούς, σκοράρει, έχει παίκτες που αν βρουν μια ευκαιρία μπορουν να την κάνουν γκολ", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο Β. Κωνσταντίνου και στη συνέχεια συμπλήρωσε για την παρουσία του Μπερνάρ:

"Είναι Βραζιλιάνος και οι Βραζιλιάνοι όταν θέλουν να δείξουν την αξία τους, τη δείχνουν. Και τη δείχνουν σε πολλά σημεία: Σε στημένες φάσεις, σε προσωπικές ενέργειες κ.λπ. Αλλά έχουν βεβαιότητα για την αξία τους και μπορεί να χάσουν εύκολα γκολ. Τον Μπερνάρ και την ποιότητά τους την ξέρουμε".

Τι πιστεύετε για τον Παναθηναϊκό στη μάχη του πρωταθλήματος;

"Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό φεγγάρι και θα διεκδικήσει μέχρι το τελευταίο ματς να πάρει το πρωτάθλημα. Το θέλει πιο πολύ από τις τρεις ομάδες που το διεκδικούν και η πείρα μού λέει ότι αυτός που το θέλει περισσότερο, το παίρνει. Έστω και δύσκολα θα το πάρει πιστεύω. Μεγάλο ρόλο θα παίξει η μεθεπόμενη Τετάρτη, το ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκεί θα φανεί τι θα γίνει με το πρωτάθλημα".

"Μιλήσαμε για την ομάδα με Αλαφούζο - Μάνατζερ-προπονητής ο Τερίμ - Έλειψε η Θύρα 13 από τη Λεωφόρο"

Τερίμ;

"Είναι άνθρωπος που ξέρει το ποδόσφαιρο, έχει δώσει την προσωπικότητα του σε όλους τους παίκτες, με τις αλλαγές που κάνει δημιουργεί συνθήκες για να βελτιώσει την ποιότητα της ομάδας. Είναι πολύ καλός μάνατζερ-προπονητής, που έχει κάνει πολλά στον Παναθηναϊκό".

Στο γήπεδο είχατε τετ α τετ με τον Γιάννη Αλαφούζο.

"Αυτό είναι προσωπικό, ας το αφήσουμε για αργότερα. Ήταν για την ομάδα αυτό που είπαμε, αλλά αφήστε το για αργότερα".

Πώς θέλετε να κλείσουμε;

"Η παρουσία τής Θύρας 13 έλειψε λίγο, αλλά οι οπαδοί με την παρουσία τους πρέπει να βοηθήσουν τους παίκτες και την προσπάθειά τους. Να τους εμψυχώσει. Να έχει και τον 12ο παίκτη που χρειάζεται στο γήπεδό της".

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε "γεια" με Τερίμ πρωτοκλασάτος άσος του ΠΑΟ - "Αποχή" από τις προπονήσεις - Αποφασίζει ο Αλαφούζος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags