Facebook Pixel Sportdog.gr | Με το μαχαίρι στα δόντια ο Άρης ενόψει ΑΕΚ - 2+1 πονοκέφαλοι για τον Άκη Μάντζιο - Πλάνο διαχείρισης
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-17 10:15:00

Με το μαχαίρι στα δόντια ο Άρης ενόψει ΑΕΚ - 2+1 πονοκέφαλοι για τον Άκη Μάντζιο - Πλάνο διαχείρισης

Sportdog Team
Με το μαχαίρι στα δόντια ο Άρης ενόψει ΑΕΚ - 2+1 πονοκέφαλοι για τον Άκη Μάντζιο - Πλάνο διαχείρισης

Ο Άρης φορτσάρει από σήμερα για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ, στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του αναμένεται να κάνουν focus στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Έλληνα τεχνικό να μη παρεκκλίνει από το πλάνο διαχείρισης, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει και πάλι να διαχειριστεί ζητήματα τραυματισμών.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκουν οι Φαμπιάνο και Φεράρι, που ταλαιπωρούνται από προβλήματα και οι οποίοι παραμένουν εκτός, με τη συμμετοχή τους να κρίνεται και πάλι εξαιρετικά αμφίβολη. Προφανώς και δεν υπάρχει καμία διάθεση ρίσκου από το τεχνικό επιτελείο και δεν πρόκειται να αγωνιστεί κάποιος από τους δύο αν υπάρχει έστω και μία μικρή περίπτωση να προκύψει πιο σοβαρό ζήτημα.

Από εκεί και πέρα κι επειδή ακολουθεί με εβδομάδα με τρία παιχνίδια, θα πρέπει να γίνει και η ανάλογη διαχείριση, ώστε να μην επιβαρυνθούν επιπλέον ποδοσφαιριστές. Σε αυτή τη λίστα βρίσκεται, για παράδειγμα, ο Οντουμπάτζο, για τον οποίο υπό κανονικές συνθήκες θα ακολουθούνταν η ίδια τακτική, όπως με τον Νταρίντα την περασμένη Κυριακή. Δηλαδή να πάρει κάποιες ανάσες. Ωστόσο υπάρχει η πιθανή απουσία του Φεράρι, που θα μειώσεις τις επιλογές για τα άκρα της άμυνας.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα, με μία πρωινή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags