Facebook Pixel Τι θα κάνει ο ΠΑΟ με Τερίμ αν χάσει το πρωτάθλημα!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-17 15:38:00

Έσκασε νέο σενάριο: Τι θα κάνει ο ΠΑΟ με Τερίμ αν χάσει το πρωτάθλημα!

Sportdog Team
Έσκασε νέο σενάριο: Τι θα κάνει ο ΠΑΟ με Τερίμ αν χάσει το πρωτάθλημα!

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα έχει διαλέξει και το μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

«Καθορίστηκε το μέλλον του προπονητή Φατίχ Τερίμ», γράφει η τουρκική ιστοσελίδα «sondakika» για τον Τούρκο τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Η ελληνική ομάδα θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Τερίμ ακόμα κι αν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα αναφέρει το δημοσίευμα και αποκαλύπτει πως ο έμπειρος προπονητής συναντήθηκε με τον πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο και ξεκίνησε τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

«Έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του προπονητή Φατίχ Τερίμ, ο οποίος παλεύει για το πρωτάθλημα με τον ελληνικό κολοσσό Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος αποφάσισε να συνεχίσει με τον Τερίμ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Όπως έγινε γνωστό, ο επιτυχημένος προπονητής συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο και ξεκίνησε τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν. Ο Τερίμ θα συνεχίσει με την ελληνική ομάδα ανεξάρτητα από την κατάταξη του πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν», γράφουν χαρακτηριστικά οι Τούρκοι.

Ο έμπειρος προπονητής μάλιστα έχει διαλέξει και τη χώρα που θα γίνει η καλοκαιρινή προετοιμασία και αποφασίστηκε να είναι η Αυστρία. Σύμφωνα με τη λίστα του Τερίμ, έχουν ξεκινήσει οι αναζητήσεις για την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" στην Εθνική: Θετικός σε πρώτο έλεγχο ντόπινγκ Έλληνας διεθνής!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags