«Καθορίστηκε το μέλλον του προπονητή Φατίχ Τερίμ», γράφει η τουρκική ιστοσελίδα «sondakika» για τον Τούρκο τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Η ελληνική ομάδα θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Τερίμ ακόμα κι αν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα αναφέρει το δημοσίευμα και αποκαλύπτει πως ο έμπειρος προπονητής συναντήθηκε με τον πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο και ξεκίνησε τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

«Έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του προπονητή Φατίχ Τερίμ, ο οποίος παλεύει για το πρωτάθλημα με τον ελληνικό κολοσσό Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος αποφάσισε να συνεχίσει με τον Τερίμ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Όπως έγινε γνωστό, ο επιτυχημένος προπονητής συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο και ξεκίνησε τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν. Ο Τερίμ θα συνεχίσει με την ελληνική ομάδα ανεξάρτητα από την κατάταξη του πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν», γράφουν χαρακτηριστικά οι Τούρκοι.

Ο έμπειρος προπονητής μάλιστα έχει διαλέξει και τη χώρα που θα γίνει η καλοκαιρινή προετοιμασία και αποφασίστηκε να είναι η Αυστρία. Σύμφωνα με τη λίστα του Τερίμ, έχουν ξεκινήσει οι αναζητήσεις για την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" στην Εθνική: Θετικός σε πρώτο έλεγχο ντόπινγκ Έλληνας διεθνής!