Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αντι-Ρέτσος από Αργεντινή, στόπερ 6 εκατ.
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-18 18:24:00

Αντι-Ρέτσος από Αργεντινή, στόπερ 6 εκατ. - Δεν υπογράφει και φεύγει!

Αντι-Ρέτσος από Αργεντινή, στόπερ 6 εκατ. - Δεν υπογράφει και φεύγει!

Παίζει σε κορυφαία ομάδα και ήδη έχει μιλήσει με τους Πειραιώτες. Ο σύλλογος του θέλει να τον κρατήσει, του έκανε πρόταση ανανεώσεις, ωστόσο αυτός θέλει να αλλάξει φανέλα, χώρα και ήπειρο...

Ολυμπιακός: Το όνομα του Νίκολας Βαλεντίνι επιστρέφει στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού, καθώς οι Πειραιώτες έχουν στη λίστα τους την περίπτωσή του για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής - Ως μια λύση από την Αργεντινή που μπορεί να έχει σημαντική προοπτική και, μάλιστα, είχε απασχολήσει ξανά τον περασμένο Γενάρη.

Προφανώς πρόκειται για παίκτη από τα ονόματα που εξέταζε ο Αντόνιο Κορδόν, το διάστημα που ήταν στο Λιμάνι, παρόλα αυτά ο 22χρονος άσος είναι διεθνής με την U23 τής πατρίδας του, παίζει ως στόπερ, με ψηλό και δυνατό κορμί και έχει μέλλον μπροστά του.

Είναι μια λύση με μεγάλο ενδιαφέρον, φέτος είχε αρκετά παιχνίδια με τη φανέλα της Μπόκα, το market value είναι στα 6 εκατ. ευρώ (την άνοιξη του 2023 ήταν μόλις στο 1 εκατ. ευρώ!) και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον χειμώνα του 2024.

Κάπως έτσι βρέθηκε το όνομά του στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς η Μπόκα έκανε πρόταση ανανέωσης στον παίκτη αλλά εκείνος αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Και ο Τύπος στην Αργεντινή αναφέρει τούς Πειραιώτες ως μια προοπτική για την καριέρα του, ακριβώς λόγω και του χειμερινού ενδιαφέροντος.

"Έτσι έχει φτιάξει όνομα στη Μπόκα - Τώρα χτίζει την καριέρα του - Θα στηριχθεί σε αυτόν ο Ολυμπιακός;"

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Ντούζγο, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Λατινική Αμερική, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα.

"Eίναι νεαρός, χωρίς κάποια σημαντικη προσφορά μέχρι στιγμής. Είναι παίκτης που έχει διακριθεί με τις μικρές ομάδες τής Μπόκα και έτσι έχει φτιάξει το όνομά του. Είναι σέντερ μπακ, ψηλό παιδί, αριστεροπόδαρος. Είχε αρκετές συμμετοχές με την Μπόκα την περσινή σεζόν και δεν ξέρω κατά πόσο λόγω της ηλικίας του ψάχνουν κάτι τέτοιο", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Στη λογική να έρθει και να έχει χρόνο για να παιξει, ναι, το καταλαβαίνω. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να στηριχτεί άμεσα σε αυτόν τον παίκτη ο Ολυμπιακός. Είναι στόπερ που τώρα χτίζει την καριέρα του".

"Τσάμπα στον Ολυμπιακό - Δεν έχει χτυπητή αδυναμία - Τώρα μαθαίνει να παίζει βασικός"

Το market value είναι στα 6 εκατ. ευρώ, ενω το συμβόλαιό του τελειώνει τον Δεκέμβρη του 2024 - Πώς θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα;

"Θα μπορούσε να τον πάρει σε καλύτερη τιμή ή να τον κλείσει και για τον επόμενο χειμώνα. Ίσως για το καλοκαίρι να είναι προοπτική, το προσεχες καλοκαιρι δηλαδή να έρθει με μια καλή τιμή ή και εντελώς τσάμπα τον Δεκέμβρη".

Αγωνιστικά;

"Δεν έχει καποια χτυπητή αδυναμία, αλλά τώρα μαθαίνει να είναι βασικός σε ομάδα με αξιώσεις. Είναι δυνατός και ξέρει να παίζει μπάλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βέβαιο το θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή - Γιατί δεν ανακοινώθηκε"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags