Facebook Pixel "Πυρά" Νικολογιάννη για Βοτανικό
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-19 13:48:00

"Πυρά" Νικολογιάννη για Βοτανικό: "Έχει κουράσει, να πουν κάτι χειροπιαστό"

Sportdog Team
"Πυρά" Νικολογιάννη για Βοτανικό: "Έχει κουράσει, να πουν κάτι χειροπιαστό"

Σε ρυθμούς συνέντευξης Τύπου για το νέο γήπεδο στον Βοτανικό κινούνται οι Πράσινοι με τον έμπειρο ρεπόρτερ να τονίζει μεταξύ άλλων ότι οι φίλοι της ομάδας χρειάζονται να δουν κάτι χειροπιαστό για το θέμα.

Τάσος Νικολογιάννης: Για το θέμα της συνέντευξης Τύπου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, με φόντο τη Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό αναφέρθηκε ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας, μεταξύ άλλων στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τι πρέπει να ακούσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού… Έχει κουράσει η ιστορία, έχουν ακουστεί πράγματα, τα οποία δεν έχουν τηρηθεί. Πρέπει να ακουστεί κάτι χειροπιαστό. Να πει για παράδειγμα ο Δήμαρχος ότι σε έναν μήνα θα μπουν μέσα οι μπουλντόζες ή αν δεν μπουν σε έναν μήνα μέσα οι μπουλντόζες ή αν δεν γίνει αυτό, το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει ενημέρωση κάθε μήνα για τις εξελίξεις στον Βοτανικό. Εφόσον, είναι έτοιμα να αρχίσουν τα έργα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει φάει μεγάλο παραμύθι από το 2006, είναι έξαλλος με όλους όσοι τον έχουν κοροϊδέψει, έχει φάει μεγάλο Παπά. Χρειάζεται η ενημέρωση να είναι τακτική, μία φορά τον μήνα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Tρέλα" στον Ολυμπιακό - Μυθική υποδοχή στο αεροδρόμιο - Βίντεο-πανικός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags