Τάσος Νικολογιάννης: Για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον  bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας ότι ποτελεί καλό… μαντάτο το γεγονός ότι η συζήτηση στο Δημαρχείο Αθηναίων είχε μικρή διάρκεια, σχολιάζοντας ότι αυτό σημαίνει πως θα… μιλήσουν τα έργα.

«Το δεύτερο καλό νέο είναι ότι είπε ο Μαλακατές πως ήδη έχουμε περάσει στη φάση της υλοποίησης του έργου. Ο κ. Δούκας ήταν προσεκτικός σε ό,τι είπε και ανέφερε ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο θα αρχίσει το έργο για το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είπε ότι αν δεν τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα θα υπάρχει θέμα με τη χρηματοδότηση, οπότε για αυτό τρέχουν. Είναι σημαντικό ότι δεν ξεφεύγουμε από το 2026.

Φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν κάποιες εκκρεμότητες, από αυτά που ακούσαμε. Καλά τα άκουσα τα νέα, οι εξελίξεις φαίνονται θετικές. Εγώ πάντα τα είμαι επιφυλακτικός αν δεν δω να σηκώνεται το γήπεδο. Είναι πολύπλοκο έργο, μακάρι να είναι έτοιμο το 2026. Φαίνονται αποφασισμένοι για να το προχωρήσουν. Πιστεύω ότι μετά από καιρό μπορούμε να πούμε κάτι ευχάριστο για το γήπεδο», είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε κρίμα, ούτε άδικο, αποκλείστηκε από μια ανώτερη ομάδα o ΠΑΟΚ