Facebook Pixel Πήρε θέση ξένος τεχνικός! Το φαβορί στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-20 16:08:00

Πήρε θέση ξένος τεχνικός! Το φαβορί στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Πήρε θέση ξένος τεχνικός! Το φαβορί στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ξένος τεχνικός ομάδας της Super League όπου και αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι μεταξύ Ερυθρόλευκων και Δικεφάλου του Βορρά στο Φάληρο.

Μίλαν Ράσταβατς: Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» αποτιμώντας την παρουσία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Ευρώπη ως τώρα και τονίζοντας πως οι ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στο μεταξύ τους ντέρμπι στο Φάληρο.

«Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, να δούμε πως θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει λόγο να μετανιώσει για κάτι, έκανε δυο πολύ καλά ματς κόντρα στη Κλαμπ Μπριζ και σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Έπεσε σε μια ομάδα που είναι καλύτερη και μπορεί να πάει στον τελικό της διοργάνωσης. Δεν έχει να στεναχωριέται για τίποτα. Χρειάζεται να εστιάσουν στο πρωτάθλημα. Αν έλεγε κάποιος στην αρχή ης σεζόν ότι ο ΠΑΟΚ θα ήταν στους 8 του Conference και θα πάλευε για το πρωτάθλημα θα ήταν ικανοποιημένος».

Για τον Ολυμπιακό και την επιτυχία του: «Ο Ολυμπιακός ήταν στο επίπεδο του αντιπάλου. Ήταν μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό. Ο επόμενος αντίπαλός του η Άστον Βίλα είναι υψηλού επιπέδου και έχει πολύ δύσκολο έργο».

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός ξαναμπαίνει στη διαδικασία για τον τίτλο με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά έχει πολύ καλά αποτελέσματα πλέον και με το νέο προπονητή.Έχει το μομέντουμ και να δούμε πως θα αντιδράσει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη». 

Για το ποιος είναι τώρα σε καλύτερη κατάσταση από τους δύο: «Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι στο ίδιο level. Δεν έχει κάποια ομάδα αβαντάζ. Ο ΠΑΟΚ πριν από 1,5 μήνα ήταν ανίκητος και έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Εξακολουθεί να είναι πολύ καλός, αν και έχει χάσει λίγο παραμένει δυνατός.Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να φτάσει στο δικό του μάξιμουμ, έχει περιθώρια να ανέβει. Το ερωτηματικό είναι αν μπορέσει να κάνει αυτό το βήμα. Έχει το μομέντουμ ο Ολυμπιακός πάντως και την ψυχολογία».

Όσο για τον αγώνα Άρης-ΑΕΚ; «Η ΑΕΚ είναι φαβορί. Έχει την προοπτική στη φυσική κατάσταση που βρίσκεται, η οποία της δίνει προβάδισμα», είπε ο Μίλαν Ράσταβατς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΟΝΟ ο Μεντιλίμπαρ πίστευε στον φευγάτο, στον "άχρηστο" και στον… Ρέτσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags