Ο Παναθηναϊκός συνολικά και ειδικά ο Φώτης Ιωαννίδης αναστατώθηκε από την ανύπαρκτη υπόθεση ντόπινγκ, όπου το όνομα του Έλληνα στράικερ του Τριφυλλιού συνδέθηκε με συκοφαντικά δημοσιεύματα. Ο 24χρονος άσος, μάλιστα, δεν το άφησε έτσι και κινήθηκε νομικά εναντίον των "λασπολόγων" του!

Όπως έχετε ήδη διαβάσει στο Sportdog.gr, από την πρώτη στιγμή ο Φατίχ Τερίμ και σύσσωμος ο οργανισμός του ΠΑΟ στάθηκε στο πλευρό του "Φωτάρα", με τον Τούρκο τεχνικό να δίνει ξεκάθαρη εντολή στη διοίκηση του συλλόγου να προστατεύσει πάση θυσία τον ποδοσφαιριστή της.

Ο "Αυτοκράτορας" δεν μπορούσε να πιστέψει πώς είναι δυνατόν να διαδίδονται τέτοια ψεύδη και επειδή είναι ένας επαγγελματίας που βασίζει πολλά στις ανθρώπινες σχέσεις, βγήκε μπροστά για να υψώσει... τείχος προστασίας για τον Ιωαννίδη.

Η οργή του Φατίχ Τερίμ είναι τέτοια που δεν αποκλείεται, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του Τριφυλλιού με τη Λαμία στο "Αθανάσιος Διάκος" την ερχόμενη Κυριακή, να δούμε τον 70χρονο τεχνικό των Πράσινων όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί και να ξεσπάσει δημόσια εναντίον αυτών οι οποίοι διέσπειραν τις συκοφαντίες!