Facebook Pixel Μεγάλη πρόταση σε Ιβάν Γιοβάνοβιτς - "Καμπανάκι" από Δώνη
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-20 18:30:00

Μεγάλη πρόταση σε Γιοβάνοβιτς - "Καμπανάκι" από Δώνη, δεν φεύγει από Κύπρο!

του Νίκου Στεργίου
Μεγάλη πρόταση σε Γιοβάνοβιτς - "Καμπανάκι" από Δώνη, δεν φεύγει από Κύπρο!

Εθνική Ελλάδας, Εθνική Σερβίας και πάρα πολλά χρήματα για τον πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού, που βρίσκεται στην Κύπρο και δεν βιάζεται να επιστρέψει...

"Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπήρξε αποδέκτης δελεαστικής πρότασης από σύλλογο που διατηρεί την έδρα του στη Σαουδική Αραβία. Ωστόσο, παρά το ηγεμονικό συμβόλαιο που του προσφέρθηκε, δεν «ψήθηκε» και παραμένει με την οικογένειά του στην Κύπρο, χωρίς να δείχνει καμία βιασύνη επιστροφής στους πάγκους.

Την ώρα που καλά κρατεί η φημολογία που τον φέρνει υποψήφιο για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας", ανέφερε, πρόσφατα, ρεπορτάζ τού ελληνικού Τύπου για τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού. Που αυτό το διάστημα βρίσκεται χωρίς ομάδα, παρόλα αυτά το όνομά του έχει εμπλακεί με την εθνική Ελλάδας, αλλά και για την Εθνική Σερβίας όπως σας αποκάλυψε στο Sportdog.gr ο Ευάγγελος Μίχος!

Το sportdog επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σιώρη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στον αραβικό κόσμο, για να εμπλουτίσουμε το ρεπορτάζ με τα σχόλιά του.

"Καλό όνομα ο Γιοβάνοβιτς - Ποιος δίνει χρήματα και όχι ποιος έχει σημασία - Καίγεται να βρει λύση"

"Δεν υπάρχει κάτι για τον Γιοβάνοβιτς αν και η Αλ Τάε είναι η μόνη ομάδα που έχει υπηρεσιακό. Αλλά είχαν βγει άλλα ονόματα για αυτή την ομάδα, που ετσι κι αλλιώς έχει 7 αγώνες για να τελειώσει η σεζόν. Για τον Γιοβάνοβιτς δεν γράφουν τιποτα. Μπορεί να υπάρχει ενδιαφέρον γιατί έχει καλό όνομα, αλλά πέρα από την Αλ Τάε δεν ψάχνεται για προπονητή άλλη ομάδα", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Δημήτρη, η Αλ Τάε είναι ομάδα που μπορεί να δώσει οικονομικό κίνητρο στον Ιβάν;

"Είναι σχετικό αν έχουν χρήματα ή όχι, γιατί έχουμε ξαναπεί ότι συνολικά 12 ομάδες έχουν τιμωρηθεί στις τρεις πρώτες κατηγορίες με απαγόρευση μεταγραφών. Θεωρητικά όλες έχουν, αλλά ποιος μπορεί να δώσει; Ο Δώνης βγαίνει και λέει ότι είναι απλήρωτοι από τον Οκτώβριο. Πρακτικά ποιος δίνει λοιπόν, όχι θεωρητικά ποιος έχει. Ακόμα και η Αλ Νασρ και Αλ Ιτιχάντ τώρα τακτοποιούν εκκρεμότητες για να έχουν άδεια συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου".

Θα μπορούσες να φανταστείς τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της;

"Η Αλ Τάε απέλυσε φέτος και τον δεύτερο προπονητή της, τις προάλλες. Καίγεται για να βρει λύση γιατί είναι στη γραμμή του υποβιβασμού. Γενικά είναι προβληματική ομάδα, σε κάποιο ματς είχε βγάλει τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα και έβαλε τον γηγενή".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός-ΠΑΟ για γκαρντ των 18 π.,7 ασίστ - Έκπληξη και από Ελλάδα! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags