Facebook Pixel "Να 'ναι τρίτη και φαρμακερή για ΑΕΚ στο Βικελίδης"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-21 10:46:00

"Να 'ναι τρίτη και φαρμακερή για ΑΕΚ στο Βικελίδης" - Οι πιθανοί 11 Αλμέιδα

Sportdog Team
"Να 'ναι τρίτη και φαρμακερή για ΑΕΚ στο Βικελίδης" - Οι πιθανοί 11 Αλμέιδα

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Άρη, όπως το μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης, ο οποίος εξήρε το Μουσείο Ιστορίας της Ένωσης.

Τα τελευταία νέα από την προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη την Κυριακή (21/4, 19:30), μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Γιάννη Σταυρόπουλο.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της «Ένωσης» που έλαβαν χώρα το Σάββατο (20/4), σημειώνοντας πως η επίσκεψη σ' αυτό θα συνιστά μια τεράστια εμπειρία.

Από εκεί και πέρα, τόνισε ότι όλο το ενδιαφέρον πλέον στον «δικέφαλο» έγκειται στο πώς θα κάνει το 2/2 με τους Θεσσαλονικείς (μετά το 2-0 της προηγούμενης Κυριακής στην OPAP Arena), ενώ εξήγησε ότι για την ΑΕΚ πρέπει να είναι η… τρίτη και φαρμακερή στο «Κλ. Βικελίδης» (ύστερα από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και το 3-3 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος).

Σε ό, τι αφορά στο κομμάτι της ενδεκάδας που θα παρατάξει ο Ματίας Αλμέιδα, ανέφερε πως κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης, με τους Σιντιμπέ και Χατζισαφί να έχουν προβάδισμα για το δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας, αντίστοιχα, ενώ οι Βίντα και Κάλενς θα συνθέτουν το κεντρικό δίδυμο.

Ο Σιμάνσκι φαίνεται πως θα επανέλθει στα χαφ έχοντας δίπλα του -εφόσον ο Αργεντινός τεχνικός επιλέξει να δώσει ανάσες στον Πινέδα- είτε τον Λιούμπισιτς είτε τον Γιόνσον. Δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή θα είναι ο Άμραμπατ, αριστερά διεκδικούν θέση ο Ελίασον με τον Γκατσίνοβιτς, ενώ τον Πόνσε στην επίθεση θα πλαισιώνει ο Τσούμπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όχι" Μελισσανίδη σε 2.5 εκατ. - Πουλάει Ελίασον η ΑΕΚ, υπογράφει Έλληνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags