Facebook Pixel Ζητούσε από τον Άρη... χρυσάφι και υπέγραψε με... ψίχουλα
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-21 18:37:00

Φοβερή εξέλιξη! Ζητούσε από τον Άρη... χρυσάφι και υπέγραψε με... ψίχουλα

Sportdog Team
Φοβερή εξέλιξη! Ζητούσε από τον Άρη... χρυσάφι και υπέγραψε με... ψίχουλα

Μόνο θετικά για τον ίδιο δεν κινείται η καριέρα πρώην ποδοσφαιριστή των Κίτρινων μιας και μπορεί να ζητούσε τεράστιο συμβόλαιο από τον Άρη, πριν λίγο καιρό, όμως τα δεδομένα... άλλαξαν.

Άρης: Την σεζόν 2022-2023 στον Άρη αγωνίστηκε ο Νιγηριανός μέσος, Πίτερ Ετέμπο, ως δανεικός από την Στόουκ, διανύοντας την τελευταία σεζόν του συμβολαίου του με την αγγλική ομάδα.

Καλή χρόνια στην Ελλάδα για τον 28χρονο παίκτη, ο οποίος μένοντας ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι, ψάχτηκε για ένα καλό συμβόλαιο. Οι απαιτήσεις του για ετήσιες αποδοχές ήταν σε επταψήφιο νούμερο, οπότε ο Άρης αντικειμενικά δεν ασχολήθηκε παραπάνω με την περίπτωσή του.

Πού βρίσκεται τώρα ο Ετέμπο; Έχει μείνει εκτός όλη την σεζόν, τον περασμένο Ιανουάριο προσπάθησε να βρει ομάδα στην Τουρκία, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί δεν πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις (εμφάνισε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού), ωστόσο εδώ και λίγες ημέρες φαίνεται πως βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η επιθυμία του να επιστρέψει στην Τουρκία, όπου στο παρελθόν φόρεσε για μία σεζόν τη φανέλα της Γαλατασαράι, θα γίνει πραγματικότητα, αλλά, σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο. Ο Ετέμπο συμφώνησε με την Γκεντσλερμπιρλιγκί, ομάδα β’ κατηγορίας, που δεν έχει βλέψεις να ανέβει, αφού είναι στη μέση και λίγο πιο κάτω της βαθμολογίας. Έχει ήδη αρχίσει προπονήσεις και το καλοκαίρι, αν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του θα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Όσο για τις αποδοχές του; Καμία σχέση με τα χρήματα που ζητούσε, πέρσι τέτοιο καιρό. Ο 28χρονος μέσος θα πάρει 150.000 ευρώ για κάθε έναν χρόνο του συμβολαίου του με την ομάδα της Άγκυρας.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτογκόλ" Ολυμπιακού με Χουάνγκ - Άλλη ελληνική ομάδα πληρώνει 5.5 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags