Facebook Pixel Διπλό πρόβλημα για Άρη ενόψει Ολυμπιακού!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-22 14:44:00

Διπλό πρόβλημα για Άρη ενόψει Ολυμπιακού! Δύο ακόμα ερωτηματικά

Sportdog Team
Διπλό πρόβλημα για Άρη ενόψει Ολυμπιακού! Δύο ακόμα ερωτηματικά

Ο Άρης αφήνει πίσω του την ήττα με την ΑΕΚ και εστιάζει στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. 

Άρης: Ο Άρης αφήνει πίσω του την ήττα με την ΑΕΚ και εστιάζει στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Άκης Μάντζιος δε θα έχει στη διάθεσή του τους Καρίμ Ανσαριφάρντ και Μπίργκερ Βερστράτε.

Δύο σημαντικές απουσίες προστέθηκαν στο «απουσιολόγιο» του Άρη, όπως προέκυψε από την αναμέτρηση της Κυριακής (21/4) κόντρα στην ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και ο Μπίργκερ Βερστράτε, αντίκρισαν κίτρινη κάρτα στον αγώνα με την Ένωση και έφτασαν στις τρεις. Ως εκ τούτου οι δύο ποδοσφαιριστές θα εκτίσουν άμεσα την αγωνιστική ποινή μιας αγωνιστικής απουσίας.

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στη συμμετοχή τους στον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, μεθαύριο Τετάρτη (24/4 στις 19 :30), στο «Κλ. Βικελίδης», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play off της Super League.

Ερωτηματικά με Μορόν και Ρόουζ

Ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης προκύπτουν ακόμη δύο ερωτηματικά για τον Άκη Μάντζιο, καθώς οι Μορόν και Ρόουζ αποχώρησαν με ενοχλήσεις. Αντίστοιχα ενοχλήσεις ένιωσε και ο Βερστράτε, ωστόσο η απουσία του είναι δεδομένη εξαιτίας του γεγονότος πως συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

Ο προπονητής του Άρη αναμένει νεότερα από την κατάσταση και των τριών ποδοσφαιριστών σήμερα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει κατά πόσο οι Μορόν και Ρόουζ θα καταφέρουν να είναι σε θέση να αγωνιστούν στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Δεδομένου του ότι τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, ενόψει του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», φαντάζει δύσκολο να είναι διαθέσιμοι. Αντίστοιχα το «κιτρινόμαυρο» επιτελείο και ο Άκης Μάντζιος περιμένουν να «τσεκάρουν» την κατάσταση και των Φεράρι, Βέλεθ, Σουλεϊμάνοφ και Κουέστα.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μέτριος ΠΑΟΚ αλλά και ο ανεπαρκής Πορτογάλος διαιτητής και... ο Ιμπόρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags