Facebook Pixel Ψάχνει... αντίδραση ο ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-22 16:17:00

Ψάχνει... αντίδραση ο ΠΑΟΚ - Το αποτέλεσμα που θα αλλάξει τα πάντα

Sportdog Team
Ψάχνει... αντίδραση ο ΠΑΟΚ - Το αποτέλεσμα που θα αλλάξει τα πάντα

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στον Ολυμπιακό και πλέον ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέρει καλά πως η ομάδα θέλει ένα...μπουστάρισμα ώστε να ανατρέψει την κατάσταση και να διεκδικήσει τον τίτλο.

ΠΑΟΚ: Τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ δεν πήγαν καλά στον Πειραιά, για πολλούς και διάφορους λόγους κι όχι μόνο καθαρά αγωνιστικούς. Η ουσία όμως είναι ότι οι ασπρόμαυροι έχασαν το παιχνίδι και παράλληλα έμειναν πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος, καθώς πλέον είναι στο -5 από την κορυφή, έχοντας φυσικά ένα παιχνίδι λιγότερο, εκείνο με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, που σίγουρα δεν γίνει την Πρωτομαγιά, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να βρει μία νίκη ανάσα την ερχόμενη Τετάρτη μέσα στη Λαμία, ώστε να πάρει και πάλι τα πάνω του και να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε απώλεια προκύψει (που θα προκύψει) για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, που παίζουν μαζί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυτό είναι το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μετά το χθεσινό ματς, με τους ασπρόμαυρους να έχουν πλέον μπροστά τους πέντε ματς για ανατρέψουν την κατάσταση.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μέτριος ΠΑΟΚ αλλά και ο ανεπαρκής Πορτογάλος διαιτητής και... ο Ιμπόρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags