Facebook Pixel ΠΑΟΚ vs Ολυμπιακός: Ποιος έχει το πάνω... χέρι σε ισοβαθμία
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-22 14:57:00

ΠΑΟΚ vs Ολυμπιακός: Ποιος έχει το πάνω... χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας

Sportdog Team
ΠΑΟΚ vs Ολυμπιακός: Ποιος έχει το πάνω... χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας

Οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν και νίκησαν στο ντέρμπι του Φαλήρου τον Δικέφαλο του Βορρά όμως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πού θα βρεθούν οι δύο ομάδες στο τέλος του πρωταθλήματος.

Super League: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αναμετρήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (21/4) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος της Superleague 1, με τους Πειραιώτες να παίρνουν τη νίκη με 2-0, φτάνοντας έτσι στον έναν βαθμό απόσταση από τον τρίτο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, σε μία κατάσταση που συνεχώς αλλάζει κρατώντας το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού αμείωτο μέχρι το τέλος.

Αυτό ήταν το 3ο παιχνίδι των δύο ομάδων στη σεζόν, με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει πρώτος στο Φάληρο με 2-4 ενώ οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το ''διπλό'' στην Τούμπα με 1-4, με τις δύο ομάδες να έχουν μπροστά τους ένα ακόμα παιχνίδι, στην Τούμπα που έχει αναβληθεί για δεύτερη φορά εξαιτίας των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που υπάρχουν για τους Πειραιώτες στους «4» του Conference League και σε περίπτωση που το πάρει ο ΠΑΟΚ οι δύο ομάδες θα έχουν από έξι βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ποια είναι τα κριτήρια της ισοβαθμίας: 

1. Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs αθροιστικά).

2. Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος Κανονική Περίοδο και Playoffs).
3. Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

Η βαθμολογία των play off

  1. AEK 72 β. (32 αγώνες)
  2. Παναθηναϊκός 71 β. (32 αγώνες)
  3. ΠΑΟΚ 67 β. (31 αγώνες)
  4. Ολυμπιακός 66 β. (31 αγώνες)
  5. Άρης 48 β. (32 αγώνες)
  6. Λαμία 34 β.(32 αγώνες)

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ο μέτριος ΠΑΟΚ αλλά και ο ανεπαρκής Πορτογάλος διαιτητής και... ο Ιμπόρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags